Özdilek

Güncel

Körfez alt yapıya neşter vuruyor

Körfez’de alt yapıya neşter vuracak çalışmalar başladı. İSU ekiplerinin ilk etapta üç mahallede başlattığı çalışmalar için Başkan İsmail Baran da alanda incelemelerde bulundu

13 Kasım 2017 Saat: 16:00
Körfez alt yapıya neşter vuruyor
Körfez alt yapıya neşter vuruyor

300 milyon liralık bir yatırımla alt yapısı yenilecek olan Körfez’de çalışmalar başladı. İlk etapta üç mahallede; Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi ve Esentepe Mahallesi’nde yürütülecek olan çalışmalar için start verilirken, Başkan İsmail Baran da İSU ekiplerinin çalışmasını yerinde inceledi. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki saha çalışması sırasında ekiplerle bir araya gelen Başkan Baran, çalışmayla ilgili bilgi aldı.

Sabır gerektirecek

Körfez’de 12 mahallede gerçekleştirilecek olan alt yapı çalışmaları sırasında 259 kilometre içme suyu, 143 kilometre kanalizasyon, 31 kilometre yağmur suyu hattı yapılacak. Adeta Körfez’in alt yapısına neşter vurulacak olan çalışmayla ilgili olarak ‘sabır gerektirecek’ diyen Başkan İsmail Baran, “3 yıl sürecek olan bir alt yapı faaliyeti olacak. Bu çalışmalar ile alt yapı sorunu tamamen bitirmiş olacağız. Alt yapı sorunu kalmayacak, sorunu kökten çözeceğimiz bir çalışma olacak” dedi.

En aza indireceğiz

Körfez’de bir ameliyat yapılacağını ve bunun elbet sancısı ve ağrısı olacağını bildiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Biz her zaman işin takipçisi olacağız ve sıkıntıların en aza indirilmesi için çalışacağız. Tabi halkımızdan da biraz sabır isteyeceğiz. Zahmetli bir çalışma ama bittiğinde Körfez için çok güzel olacak. Bizler çalışmaların minimum seviyede zarar vererek yürütülmesi için çalışacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat