Özdilek

Kültür/Sanat

Koray Avcı, Önce Antalya, Sonra Bursa'yı Salladı

Kendine has tarzı ve yenilikçi yorumuyla dikkatler üzerine çeken başarılı sanatçı Koray Avcı, dur durak bilmiyor. Ünlü sanatçı dün Antalya, bugün ise Bursa Jolly Joker’de sevenleriyle buluştu.

15 Ekim 2018 Saat: 09:45
Koray Avcı, Önce Antalya, Sonra Bursayı Salladı
Koray Avcı, Önce Antalya, Sonra Bursa'yı Salladı

Her iki şehir içinde ayrı ayrı hazırladığı repertuvarı ile dikkat çeken başarılı sanatçı,Koray Avcı enerjisi ve performansı ile önce Antalya, daha sonra da Bursa'dan tam not almayı başardı. Şarkılarının yanı sıra sahnede okuduğu şiir ve anlattığı hikâyelerle de müzikseverlere duygusal anlar yaşatan Avcı, Bursa konserinde bir ara seyircilerin arasına inerek şarkılarını onlarla birlikte seslendirdi.

Bursa konserinin sonlarına doğru geçtiğimiz günlerde kliplendirdiği ve kısa süre içerisinde dijital platformlarda dikkat çekici bir ivme yakalayan Koray Avcı  ‘Ben Ne Biçim Serseriyim’ şarkısı ile çoşkuyu ikiye katladı. Şarkı sonunda dinleyicilerine seslenerek ''Yeni şarkımın klibin nasıl buldunuz, çok güldünüz mü ?'' sorusunu yönelterek bir anlamda nabızda yokladı. Aldığı ‘Şarkıda, Klip de süper... Bidaha...Bidaha” tezahüratları üzerine başarılı sanatçı Koray Avcı  bir kez daha ‘Ben Ne Biçim Serseriyim’ şarkısını sevenleri için seslendirdi.

 

Etiketler: Koray Avcı,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat