Özdilek

Kültür/Sanat

Kocaman Anısına Fotoğraf Sergisi

Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü üyeleri kısa süre önce hayatını kaybeden Gölcük’lü Fotoğraf Sanatçısı Suat Kocaman anısına düzenlediği ‘Kış’ temalı fotoğraf sergisi açtı

23 Mart 2014 Saat: 11:59
Kocaman Anısına Fotoğraf Sergisi
Kocaman Anısına Fotoğraf Sergisi

Geçtiğimiz yıl açtığı ilk karma sergi ile adını duyuran Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü üyeleri, kısa süre önce hayatını kaybeden Gölcük’lü Fotoğraf Sanatçısı Suat Kocaman anısına Fuariçi Sivil Toplum Merkezi’nde ‘Kış’ temalı fotoğraf sergisi açtı. Sergiye İzmit Belediye başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Kahraman, Kent Konseyi genel sekreteri Gütekin Görüm, Büyükşehir Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürü Volkan Şenel, MHK eski başkanı ve eski hakem Mustafa Çulcu, GKD Başkanı Ayhan Varol, Çukurovalılar Dernek Başkanı Erdoğan Davut, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Ata Doğan, Mehmet Alipaşa Mahalle Muhtar Adayı Samet Şengöz, Necmi Kandemir, Kocaeli Kültür ve Turizm Müdür yardımcısı Ercan Yamen, Kocaman ailesi ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

SANATÇI ÖLÜR ESERLERİ YAŞAR

 

Birbirinden güzel 33 eserin sergilendiği sergi hakkında bilgi veren kulüp Başkanı Nurşah Şahin,“ Öncelikle şunu belirtmeliyim ki davetiyemizde de dediğimiz gibi ‘Sanatçı ölür ama eserleri yaşar’ Kısa süre önce hayatını kaybeden hayatını fotoğrafa adayan Gölcük’lü fotoğraf sanatçısı Suat Kocaman’a olan vefa borcumuzu yerine getirmek adına böyle bir sergi düzenledik. Bunun gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

28-30 MART ARASINDA NCİTY AVM’DE

 

Kulüp hakkında bilgi veren Şahin, “ Kocaeli Kent Konseyini dört ana biriminden biri olan Genç Meclisinin alt kollarından biriyiz. Geçen sene göreve geldim ve bu bizim ikinci sergimiz. Kulübümüz daha çok öğrenci arkadaşlarımızdan oluşuyor. Sergimizde, düzenlediğimiz gezi ve etkinliklerimizde kulüp arkadaşlarımızın objektiflerine takılan eserler yer alıyor. Kulübümüze her anlamda destek olan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Kahraman’a, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’e ve bütün kulüp arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir hafta Sivil Toplum Merkezi’nde yer alacak sergimiz aynı eserlerle 28-30 Mart arasında Ncity AVM’de yer alacak. Bütün sanatseverleri sergimize bekliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat