Özdilek

Güncel

Kocaeli'de otomobil kamyona çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

27 Ekim 2016 Saat: 10:50
Kocaeli'de otomobil kamyona çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Kocaeli'de otomobil kamyona çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Alınan bilgiye göre, TEM otoyolu İstanbul yönüne giden Resul Dilsiz (32) idaresindeki 41 GG 497 plakalı Otomobil, Tavşancıl mevkisinde Karabey  Şahin'in (56) kullandığı 41 R 9129 plakalı kamyona arkadan çarptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, otomobilde sıkışan ve  itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkartılan sürücü Dilsiz'in, yaşamını  yitirdiğini belirledi. Kazada, Dilsiz'in babası Necmettin, annesi Nazile ile eşi Sabiha,  çocukları Yusuf (7) ve Nur (3) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince çevredeki  hastanelere kaldırıldı.

Sabiha Dilsiz’in Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, Kadırga Orman İşletme Şefi olarak çalıştığı öğrenildi. Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, haberi alır almaz İstanbul’a hareket etti. Çalışma arkadaşı Sabiha Dilsiz’in eşi Resul Dilsiz için ailesine, sevenlerine ve orman camiasına başsağlığı, geride kalan yaralılar için acil şifalar diledi. ‘’Şahsım ve Orman İşletme Müdürlüğüm adına aile için ne gerekiyorsa yapacağız. Hayat çok ilginç, geçen hafta bir bebeğim oldu bir yaşam başladı ve bu hafta bir dost Resul’u kaybettik ve ailesi, eşi, çocukları ağır tedavideler. Ölüm ve yaşam iç içe. Allah birbirlerine bağışlasın yaralıları, geride kalanları. Yusuf ve Nur’u annelerine, annelerini çocuklarına diye belirtti. Çok üzgünüz dedi’’. Haberi alan Kocaeli Orman çalışanları şaşkın ve üzgündüler. Gölcük Orman İşletmesi’nde sessizlik, üzüntü ve yaralılar için gelecek iyi haber beklentisi hakimdi.

Bizde kocaelihaberci.com ve Eko Yaşam Gazetesi olarak başta aileye, sevenlerine ve Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü’ne Resul Dilsiz için başsağlığı diler, geri kalan ve yaralılara da acil şifalar dileriz.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat