Özdilek

Güncel

Kocaeli polisi, daha görünür olacak

Kocaeli polisinin görünürlüğünü artırmak için yeni uygulama yeleği tasarlandı. Körfez İlçe Emniyeti’nin kullanmaya başladığı yelekler, Amerika, İngiltere ve Kanada gibi ülkelerdeki polisin kullandığı yeleklere benzerliğiyle dikka

25 Mart 2013 Saat: 13:43
Kocaeli polisi, daha görünür olacak
Kocaeli polisi, daha görünür olacak
Yeleklerin tanıtımı için, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yarımca Polis Merkezi’nde tören düzenlendi. Törene, Kaymakam Mahmut Şirinoğlu, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, davetliler ve polis memurları katıldı.

Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, yaptığı konuşmada, polisin görünürlüğünü artırmak için yeni bir yelek tasarladıklarını söyledi. Opak, vatandaşa hizmet verirken, suçlularla daha iyi mücadele edebilmek için böyle bir tasarım yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Olaylarda ve özellikle gece görevlerinde polis ciddi fark edilmiyordu. Bunun üzerine bir yelek tasarladık. Bundan sonra ilçedeki bütün polisler bu yelekleri giyecek. Böylelikle polisin görünürlüğü üst seviyeye çıkacak.”

Opak, tasarlanan yeleğin bugünden itibaren kullanılmaya başladığını anlattı. Körfez İlçe Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu da uygulamayı takdir ettiğinin altını çizdi. Şirinoğlu, Körfez ilçesi olarak her zaman polisin yanında olduklarını dile getirdi.

Törende, yeleklerin yapımında maddi yardımda bulunan tekstil işiyle uğraşan Muhammet Saraç’a da plaket verildi. Ayrıca, 2 kurban kesildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat