Özdilek

Kültür/Sanat

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçıların konuğu, Mehmet Turgut’tu

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğunun (KBFT) Salı Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği söyleşinin bu haftaki konuğu ünlü yönetmen, yapımcı, sunucu ve moda fotoğrafçısı Mehmet Turgut’tu.

9 Ocak 2019 Saat: 22:11
Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçıların konuğu, Mehmet Turgut’tu
Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçıların konuğu, Mehmet Turgut’tu

KBFT daha önceki etkinliklerini Cumhuriyet Çocuk parkı içerisindeki İzmit Belediyesi Sanat Galerisi mekânında gerçekleştirirken, her hafta artan kalabalık izleyici kitlesi nedeniyle bu haftaki etkinliği Dolphin AVM Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirmek durumunda kaldı.

Bu haftaki söyleşide Mehmet Turgut, fotoğraf sanatı üzerine, kendi çalışmaları ve güncel fotoğrafçılık ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Etkinliğe katılmak için ise Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile birlikte, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve İstanbul gibi farklı illerden sanatseverler katılımda bulunurken, Kocaeli İl Kültür Müdürü  Adnan Zamburkan’da sanatseverleri yalnız bırakmadı. Etkinlik sanatçının çektiği fotoğrafların sunumunun yanı sıra, karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti

Mehmet Turgut soğuk havaya rağmen gösterilen ilgiye teşekkürlerini iletirken, izleyiciler ise söyleşi sonrasında Mehmet Turgut’un çektiği fotoğrafları imzalatma ve birlikte fotoğraf çektirme fırsatını buldu. Mehmet Turgut’a söyleşiden dolayı topluluk adına teşekkür plaketini ise topluluk üyesi Psikolog Fotoğrafçı Murat Atıcı taktim etti.

 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat