Özdilek

Güncel

Kocaeli ASKON'dan maske desteği

ASKON Genel Merkezinin öncülük yaptığı ve Kocaeli Askon Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kocaeli Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, sağlık çalışanları için asetatlı maske desteği sağladı.

8 Mayıs 2020 Saat: 23:37
Kocaeli ASKONdan maske desteği
Kocaeli ASKON'dan maske desteği

Kocaeli ASKON'dan maske desteği

Milli Dayanışma Kampanyası’nı oldukça anlamlı bulduklarını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

“Dünya genelinde sayısı yüzü aşmış bulan ülke IMF kapısında beklerken, ülke olarak mazlum islam coğrafyalarınada umut olarak  milli seferberlik başlattı. ASKON Genel Merkezimiz de Milli Ekonomi yerli üretim hamleisni başlatarak sağlık çalışanları için asetatlı maske, genel kullanım için de bir milyon maske kampanyası ve dara düşen vatandaşlarımız için gıda kolisi yardımı kampanyası başlattı. Üyelerimizin destekleriyle 10 bin adet maskeyle de biz de ASKON Genel Merkezimizin kampanyasına Kocaeli’nden destek olduk.” Dedi.

ASKON Kocaeli Başkanı Ömer Faruk Yıldırım ve ASKON Kocaeli Mali ve  Sosyal İşler Başkanı Şener Meral, 7500 adet maskeyi pandemi hastanesi olarak seçilen Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın'a  teslim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat