Özdilek

Siyaset

KOÇ: “Toki’nin Eziyetine Son Vereceğim”

Herkes bilsin ki, burayı kimsenin keyfi yönetimine bırakmam…

23 Mart 2014 Saat: 12:19
KOÇ: “Toki’nin Eziyetine Son Vereceğim”
KOÇ: “Toki’nin Eziyetine Son Vereceğim”

CHP Çayırova Beldiye başkan Adayı Timur Koç, bu kez  Şekerpınar TOKİ konutlarınde bir kahvede  bölge sakinlerine hem projelerini anlattı hem de TOKİ’de yaşanan sıkıntılara çözüm bulacaklarını duyurdu. CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar’ın da katıldığı toplantıda konuşan Koç, “TOKİ ‘nin yarattığı eziyeti ancak ben çözerim”dedi.

İDARİ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK

CHP İlçe Başkanı Rasim Meriç ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte bir kahve toplantısında TOKi sakinleri ile buluşan Timur Koç, “TOKİ konutlarında yaşam bir eziyete dönüştü.  TOKİ denilince akla vatandaşların istemediği dayatma bir yönetim, bozuk asansörler, hesap verilmeyen bir bütçe, bozuk, güvenliksiz bir çevre geliyor.  Ağacı, yeşili ve oyun alanları olmayan bir toplu konut. Şikayetler bitmek bilmiyor. Hergün  çok sayıda  insan arayıp sıkıntısını aktarıyor. Bugüne kadar, TOKİ kılıçla yönetti burayı. Ben bu kentin belediye başkanı olursam, burayı kimsenin keyfine bırakmam”dedi.

ANKET VE GÖZLEMİMİZE GÖRE 30 MART’TA KESİN İKTİDARIZ

Seçim çalışmaları ve sonuçlarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Timur Koç, hem büyük bağımsız kuruluşlarca yapılan anketler hem de kendi gözlemlerine göre 30  Mart’ta iktidar olacaklarını söylen Koç, “işsizliği çözeceğiz. Yeni toplu konutlar yapacağız. Yoksullar için de Dayanışma Kart çıkaracağız. Hazırlıklarımızı yaptık”diyerek, sosyal projelerini de anlattı.

Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da yaptığı konuşmada  özellikle yolsuzluklar konusunda hükümete yüklendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat