Özdilek

Siyaset

KOÇ: "SİTELERİN SORUNLARINA EL ATACAĞIZ"

CHP Çayırova Beeldiye başkanı Timur Koç, Çayırova’nın sadece mahallerde değil, sitelerde yaşayan vatandaşlarında önemli sorunlar yaşadıklarını söyledi.

9 Mart 2014 Saat: 17:40
KOÇ: "SİTELERİN SORUNLARINA EL ATACAĞIZ"
KOÇ: "SİTELERİN SORUNLARINA EL ATACAĞIZ"

Koç, bu  kapsamda, büyük sıkıntılar yaşanan  Şekerpınar Özgün Kent sitesinde de bir toplantı düzenledi. Bakımsız, çok sayıda sorun yaşayan Site sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve çözüm sözü veren Koç, burada teke tek projelerini anlattı. Koç, Çayırova’da tüm herkese çağrı yaparak, “açın Çayırova’nın önünü” dedi.

İlk konuşmayı kendisi de Şekerpınarlı olan İlçe başkanı Rasim Meriç yaptı. Meriç, Çayırova ve Şekerpınar’ın her tarafında birikmiş sıkıntılar olduğuna dikkat çekerek, çözüm yolunun kendi projeleri ve yönetimleri olduğunu vurguladı.

 Site sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Timur Koç, Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın dürüst ama meclis üyelerinin belediyede çok sayıda  faturasının olduğunu anlatan  Koç, AKP adayı Şevki Demirci’nin ise Çayırova’nın yolunu bile bulamayacağını, iki dere ismi dahi sayamayacağını, bir beş yıl daha kaybedilmemesi gerektiğini söyledi.

Çayırova’daki sitelerin tek tek evanterini çıkardıklarını sorunlarını tesbit ettiklerini dile getiren Koç, imar, iskan, çalışanların kreş, ulaşım, sosyal donatı gibi çok sayıda sıkıntıları olduğunu dile getirerek, “hepsine el atacağız. İnsanları huzurlu bir yaşama kavuşturacağız. Burada oturanlarda bizim insanımız”dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat