Özdilek

Güncel

Koç: 'Bu projeler çocuklarımıza miras'

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve Çayırova Belediye başkan Adayı Timur Koç, Tokatlılar Derneği’ne konuk odu.

1 Şubat 2014 Saat: 17:53
Koç: 'Bu projeler çocuklarımıza miras'
Koç: 'Bu projeler çocuklarımıza miras'

Tokatlılar Dernek Başkanı Durmuş Kamışlı ve yöneticilerin ağırladığı Tarhan ve Koç, Çayırova’da yapacakları projelerle ilgili açıklamalar yaptı, bilgi verdi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç,  Çayırova Belediye Meclis üyesi Cemal Demirbağ, Büyükşehir SKM Gebze Bölüm Başkanı ve belediye meclis üyesi aday adayı Mustafa Kaya da toplantıda hazır bulundu.

CHP Çayırova adayı Timur Koç, projelerini elindeki kitapçıktan tek tek tanıttı. Sosyal projeler, spor yatırımları, emekliler için dinlenme evi, çok katlı otopark, toplu konut projelerini anlatan Timur Koç, “Çocuklar için eğlence köyü kurulacak. TOKİ konutlarında yaşanan sorunları çözmek için özel sorun çözüm projesi hayata geçirilecek. Sabit Semt Pazarı kurulacak.”dedi. Koç, Çayırova için düşündükleri bu projelerin gelecekte çocuklara miras kalacak çalışmalar olacağını dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat