Özdilek

Spor

KIŞ MEVSİMİNDE HAVUZ KEYFİ

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzun devreye girmesiyle birlikte oldukça ilgi görmeye başladı., yüzme havuzuna gelen 7'den 70'e her yaştan insanların beğeni ile yüzmenin keyfini yaşıyor.

12 Şubat 2013 Saat: 00:10
KIŞ MEVSİMİNDE HAVUZ KEYFİ
KIŞ MEVSİMİNDE HAVUZ KEYFİ

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, Kış mevsiminde yaz sıcaklığı konforu ile hizmet veriyor.          3 adet farklı derinlik ve boyutlardaki havuzu ile 28 C- 29 C su sıcaklığı, 30 C ortam sıcaklığı ideal parametrik değerleri, son derece hijyenik ortamı, profesyonel personeli, Aqua parkı, kafeterya hizmeti ve alternatif seansları ile çok yönlü hizmet veren bir tesis . Yüzme havuzunda Gölcük Belediye Spor Kulübü Çocuk Yüzme dersleri ile Yetişkin Bay- Bayan kursları ve kayıtları devam etmekte. Ayrıca 9 Haziran 2013 tarihine kadar tüm seanslar öğrencilere( 18 yaş altı) havuz girişi 5 tl olarak promosyon hizmeti sunulmakta. Gölcük Belediyesi Kapılı Yüzme havuzu Kavaklı Mahallesi 129.sokak No:5 de hizmet veriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat