Özdilek

Ekonomi

Katar Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odası Kardeş Oda Oldu

Körfez Ticaret Odası, Katar’a düzenlediği iş gezisi programı kapsamında Katar Ticaret Odası ile görüşme yaparak karşılıklı ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla “Kardeş Oda” Protokolü imzaladı.

11 Mayıs 2017 Saat: 16:23
Katar Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odası Kardeş Oda Oldu
Katar Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odası Kardeş Oda Oldu

“Körfez İlçesi Sanayinin Kalbidir”

Katar iş gezisi programının üçüncü gününde ziyaretlerine ve görüşmelerine devam eden Körfez Ticaret Odası bu anlamda Katar Ticaret Odası’nı da ziyaret etti ve “Kardeş Oda” protokolü imzaladı. Gerçekleştirilen protokolde Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı ve iş gezisi programına katılan Körfez Ticaret Odası üyeleri yer aldı. Protokolde konuşan Moralı Körfez ilçesinin gittikçe büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğundan bahsetti ve Tüpraş, Aygaz, Milangaz, Nuh Çimento gibi devler ile en önemli limanları barındırdığını söyledi. Moralı, ayrıca Dubaiport ve Evyaport gibi büyük limanlara da sahip olan ilçenin her dönem ülkenin ekonomik merkez olma özelliğini sürdürdüğünü, sanayinin kalbi olma özelliğini elinden hiçbir dönem bırakmadığını belirtti.

“Karşılıklı İş Birliği Geliştireceğiz”

Katar ile ticari ilişkileri arttırmak istediğini söyleyen Moralı, Katar’ın dünyanın en yüksek kişi başı milli gelirine sahip ülkesi olduğuna dikkat çekti. Moralı Katar Ticaret Odası’na “Göstermiş olduğunuz ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Körfez ilçemizde sanayi ve ticari yatırımlar artarak devam etmektedir. Ticaret Odası olarak bu gelişimi teşvik etmek ve işbirliği olanaklarını araştırıp üyelerimize sunmak konularında çalışmalar yapıyoruz. İmzaladığımız “Kardeş Oda” Protokolü ile sizinle karşılıklı işbirliği geliştirmek arzusundayız. Karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak üzere çalışmalar yapabiliriz.  Geliştireceğimiz işbirliği her iki ülke ekonomisine ve üyelerimizin ticari faaliyetlerine katkı sağlamasını temenni ediyorum.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat