Özdilek

Güncel

KARISINI ÖLDÜRDÜ OĞLUNU YARALADI SONRA İNTİHAR ETTİ

Gölcük’te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve cinnet getiren Yaşar Uğuz, karısını öldürdükten sonra oğlunu yaraladı ve ağzına dayadığı tüfekle intihar etti

25 Haziran 2013 Saat: 11:40
KARISINI ÖLDÜRDÜ OĞLUNU YARALADI SONRA İNTİHAR ETTİ
KARISINI ÖLDÜRDÜ OĞLUNU YARALADI SONRA İNTİHAR ETTİ
Gölcük Kavaklı Mahallesi`nde meydana gelen tüyler ürpertici olayda cinnet getiren 60 yaşındaki Yaşar Uğuz, önce karısı ve oğlu ve gelinine kurşun yağdırdı. Hızını alamayan baba daha sonra intihar etti. İddialara göre korkunç olay şöyle gelişti; Gölcük Kavaklı Mahallesi 128. Sokak Büyükoğlu Apartmanı no13 daire 1 adresinde kızı Gözde Uğuz, oğlu Fikret Uğuz, gelini Nurdan Uğuz ve eşi Sabiha Uğuz ile ikamet eden Gölcük Tersanesi`nden emekli olan Yaşar Uğuz, psikolojik sorunları nedeniyle bunalıma girdi. Evinin kapısını içeriden kilitleyen Yaşar Uğuz evde katliama kalkıştı.
 
EVDE KURŞUN YAĞDIRDI
Evde bulunan ve ruhsatlı olduğu pompalı tüfeğini alan Yaşar Uğuz, önce mutfakta bulunan 54 yaşındaki karısı Sabiha Uğuz`un üzerine kurşun yağdırdı. Gelen silah sesleri üzerine neye uğradığını şaşıran Fikret Uğuz ile eşi Nurdan Uğuz, büyük bir korkuya kapıldı. Hızını alamayan Yaşar Uğuz daha sonra gelini ve oğlunun üzerine kurşun yağdırmaya başladı. Oğlu ve gelini güçlükle kendilerini odaya kapatarak babalarının sıktığı kurşunlardan kurtulmayı başardı. 
 
ÖNCE VURDU SONRA İNTİHAR ETTİ
Bununla da yetinmeyen Yaşar Uğuz, son olarak salona yöneldi. Tüfeği ağzına dayayıp tetiğe bastı. Evde silah seslerinin kesilmesi üzerine Fikret Uğuz saklandığı odadan çıkarak polis aradı ve yardım istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri evin kapılarının kilitli olması nedeniyle eve giremedi. Fikret Uğuz`un evin anahtarını camdan polise vermesiyle kapıyı açan polis eve girebildi. Polis ekipleri evin mutfağında kanlar içinde yatan Sabiha Uğuz ile evin salonunda Yaşar Uğuz`u yerde kanlar içinde yatar halde buldu.
 
EVDE ÖLDÜKLERİ BELİRLENDİ
Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede iki şahsında öldüğü belirlendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tedbir amaçlı Fikret Uğuz ile Nurdan Uğuz`u Gölcük Devlet Hastanesi`ne götürdü. Burada yapılan kontrollerde Fikret Uğuz`un da koluna isabet eden saçma nedeniyle yaralandığı tespit edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri uzun süre evde incelemede bulundu.Savcı gözetiminde yapılan incelemenin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Gölcük Devlet Hastanesi Morgu`na kaldırıldı.
 
ÜÇ ÇOCUKLARI VARDI
Yaşar Uğuz ile Sabiha Uğuz çiftinin Fikret, Filiz ve Gözde adında üç çocuğu bulunduğu, olay esnasında ise evde sadece oğlu Fikret ile eşi Nurdan Uğuz`un bulunduğu öğrenildi. Ailenin büyük kızı Filiz`in evli olduğu ve Bursa`da yaşadığı, evin en küçük kızı olan Gözde`nin ise karnesinin iyi olması nedeniyle karne hediyesi olarak Bursa`ya ablasının yanına gittiği öğrenildi.  Yaşanan olay aile ve mahalle sakinlerini üzüntüye boğarken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat