Özdilek

Spor

Kağıtsporlu Boksörler, Fenerbahçe’yi Solladı

Gençler Türkiye Şampiyonası öncesi son provasını Gebze’de yapan Kağıtsporlu boksörler, Fenerbahçeli boksörleri geride bıraktı.

19 Ocak 2016 Saat: 14:09
Kağıtsporlu Boksörler, Fenerbahçe’yi Solladı
Kağıtsporlu Boksörler, Fenerbahçe’yi Solladı

Tarihinde Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler, üst yapıda olduğu gibi alt yapıda da başarıdan başarıya koşuyor. 31 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında Giresun’da yapılacak Gençler Türkiye şampiyonası öncesi genç boksörler, son provasını Gebze’de gerçekleştirdi. 16 Ocak tarihinde Gebze spor salonunda yapılan iller arası boks turnuvasına 6 ilden Fenerbahçe, Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Düzcespor, Kütahyaspor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Sevindikspor ve Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüpleri katıldı.

 

62 BOKSÖR TUNUVAYA KATILDI

62 boksörün katıldığı hazırlık müsabakalarına, Büyükşehir Kağıtspor 29 boksörlerle turnuvada yer aldı. Üst Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapılan müsabakalar sonucunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler, 16 sıklette birinci olurken, 6 sıklette ise ikinci oldu. Fenerbahçe Sakarya ve Bursa gibi Türkiye’nin önemli kulüplerini geride bırakarak turnuvada şampiyon olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler, Türkiye şampiyonası öncesi olumlu sinyaller verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat