Özdilek
Cavit İnam
Cavit İnam

"İzmit Kent Lokantası" ve sosyal belediyecilik

Sosyal belediyecilik ve halkçı uygulamalar doğrultusunda; İzmit Belediye Başkanı, Sayın Fatma Hürriyet Kaplan'ın girişimlerini takdir ile karşılıyorum.

29 Şubat 2024 Saat: 23:04

Sosyal belediyecilik ve halkçı uygulamalar doğrultusunda; İzmit Belediye Başkanı, Sayın Fatma Hürriyet Kaplan'ın girişimlerini takdir ile karşılıyorum. Daha önceki yıllarda başlattığı, kentimizin muhtelif bölgelerinde açtığı, "Gülümser Kafe" sosyal tesisleriyle; kentlilik bilincinin geliştirilmesi, sosyalleşme ve halkın günlük yaşamını uygun koşullarda sürdürme olanağının sağlanması açısından, başarılı uygulamalara yer vermiştir. Bu kez, bugün, kentimiz, Fevziye Camii hinterlandında açtığı, "İzmit Kent Lokantası" ile de; dar gelirli, emekli ve öğrenciler için yeni bir olanak yaratmıştır. Dört çeşit yemeğin 40.- TL'ye yenilmesi, bir çayın fiyatının ise, 3.- TL. olarak belirlenmesi; günümüz ve kentimiz gıda sektörünün fiyat skalası karşısında; özellikle de mağduriyet yaşayan kesitler açısından önemli bir hizmet olduğunu kabul etmek gerekmektedir. Bu bağlamda, benzer halkçı uygulamaların çeşitlendirilip, yaygınlaştırılmasını diliyorum. Söz konusu örnek sosyal belediyecilik eylemi, halkçı bakış açısı nedeniyle, T.C. İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet'i ve değerli ekibini içtenlikle kutluyor, kendisine çok teşekkür ediyorum.

  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Yerel seçim başarısı, demokrasi açısından umut oluşturmuştur!14 Nisan 2024 Saat: 13:23
Mahalli seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'in, "Türkiye İttifakı" söylemi ile, birinci parti olarak elde ettiği büyük başarı, demokratik güçler açısından, geleceğe yönelik umut oluşturmuş, sevinç yaratmıştır.
Kayıp Roma Başkenti Nikomedia, bu konferansla taçlandırıldı27 Kasım 2023 Saat: 16:43
İzmit tarihini arıyor. Bu doğrultuda yapılan arkeolojik çalışmaların tanıtımına yönelik; Nikomedia: Roma İmparatorluğu Başkenti'nden, Türk Endüstri Başkentine temalı konferans harikaydı.
CHP’de değişim ve iktidar umudu23 Kasım 2023 Saat: 14:44
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde, seçim yenilgisinin ardından dile getirilen değişim talebinin, yakın ayda yapılan, olağan kurultayında delegeler tarafından karşılık görmesinin sağladı.
CHP kongresi, toplumsal umutları yeniden yeşertti!6 Kasım 2023 Saat: 23:41
CHP'nin anılan kongresi itibariyle, toplumsal umutların yeniden yeşermesi sağlanmıştır.
Kocaeli kitap fuarına güncel bakış15 Ekim 2023 Saat: 20:11
Ülkemizde, giderek yaygınlık kazanan kitap fuarlarının, kent yaşamında, toplumsal karşılığının olduğunu, büyük ilgi gördüğünü, sosyokültürel dünyamıza renk ve değer kattığını izliyoruz.
Tüm Yazıları
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat