Özdilek

Siyaset

İYİ Parti İzmit İlçe İzmit’in köylerini karış karış geziyor

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Abdurrahman Akgül, Şahinler ve Kulmahmut köyleri ile devam ettiler.

7 Şubat 2022 Saat: 11:49
İYİ Parti İzmit İlçe İzmit’in köylerini karış karış geziyor
İYİ Parti İzmit İlçe İzmit’in köylerini karış karış geziyor

İYİ Parti İzmit İlçe İzmit’in köylerini karış karış geziyor

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Abdurrahman Akgül, Tuğba Kahyaoğlu, Yavuz Dursun, Erol Derin, Ali Osman Aydın, Nebiye Demirtaş, Umutcan Turgun, İlçe Yöneticisi Ayhan Ortaç, Kadın Politikaları Başkanvekili Ünzile Yılman, Körfez Mahalle Temsilcisi Nedret Yılmaz, Süverler Mahalle Temsilcisi Sefa Türk ile birlikte mahalle köy ziyaretlerine Şahinler ve Kulmahmut köyleri ile devam ettiler.

Köy ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "İlçe Teşkilatımız ile saha çalışmalarımızı hızlandırdık. Perşembe günü yaptığımız ziyaretlerde Yenimahalle ve Kuruçeşme esnaflarımızı gezdik. Bugün ki ziyaretlerimizi Şahinler, Kulmahmut köylerimize yaptık. Vatandaşlarımız partili partisiz bizleri çok içten karşılıyor. Köylerle alakalı sıkıntıları dinledik. Partimizin tarım politikası ile ilgili çalışmalarından bahsettik. Köylülerimiz gübre fiyatlarındaki artıştan şikayetçi. Gelen elektrik faturalarındaki artışı özellikle dile getiren köylülerimiz acil çözüm beklediklerini aktardılar. İktidarın beceriksiz politikaları ile zor günler geçiren vatandaşımızın yanında olacağız, iktidar duymak istemesede biz her fırsatta dile getireceğiz" dedi.

Etiketler: Pelin Coştur,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat