Özdilek

Siyaset

İşte Reşat Hoca’nın 100 projesi var

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Pof. Dr. Reşat Başar, Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, oda üyelerini bilgilendirdi ve projelerini açıkladı.

28 Şubat 2014 Saat: 14:34
İşte Reşat Hoca’nın 100 projesi var
İşte Reşat Hoca’nın 100 projesi var

Pof. Dr. Reşat Başar’ın bilgilendirme toplantısına Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Veysel Şenol (Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanı) Bahar Baykal (Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı) Sedat Zımba (Tic. Odası Yön. Kurulu Üyesi) Sibel Moralı (Tic. Odası Yön. Kurulu Üyesi), Mustafa Gürcen (Tic. Odası Yön. Kurulu Üyesi), Bilal Atak (Meclis Başk. Yrd) ve Güngör Ayhan (Meclis Başkanı) katıldı. Toplantı Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe'nin konuşmasıyla başladı. Efe,  istek ve önerilerini  dile getirerek, sözü  CHP Adayı Başar’a verdi.

Reşat Başar da “Körfez’in sorunlarını beraber çözceğiz” diyerek söze başladı ve kendini tanıttıktan sonra projelerinin sunumunu yaptı. Başar, “18 başlık altında 100 aşkın projemiz var. Çünkü Körfez’n taşı toprağı sorun. Körfez’in en büyük sorunu ise bölge halkının yok sayılmasıdır” dedi. Prof. Dr. Başar, katılımcı model, yer altı tüneli-raylı sistem, alt gelir gruplarına konut, sağlıkta yeni adımlar, kadın,  gençlik, yaşlı insana hizmet, işsize iş, halk ekonomik katkı projeleri, organik tarım-kiraz ve zeytin, halıcılık fuarı, çevre için yeni önlemler, deprem tedbirleri, kültür sanatta dönüşüm, spora özel önem,hobi bahçeleri gibi başlıklar adı altında yüz adet proje hakkında bilgiler verdi.

Sunumunu bitirip oda üyelerinin fikirlerini alan Reşat Başar, “Belediyemizin yetkisinde olan tüm projeleri gerçekleştirmek için çalışacağımız gibi belediyemizin yetkisi dışındaki ihtiyaçlarımıza da el ele verip beraber sahip çıkacağız” diye konuştu. Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe,  Prof. Dr. Başar’ı “10 üzerinden 10 hocam” diyerek uğurladı. Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Reşat Başar, “Körfez’i yok sayanlardan kurtulamaya az kaldı. Sabredin geliyoruz” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat