Özdilek

Siyaset

İsrail İle Olan Anlaşmaya Bir Tepkide Dilovası’ndan Geldi

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, anlaşmayı sert bir dille kınadı. "Hiç bir Müslüman kabul edemez" dedi.

13 Temmuz 2016 Saat: 10:54
İsrail İle Olan Anlaşmaya Bir Tepkide Dilovası’ndan Geldi
İsrail İle Olan Anlaşmaya Bir Tepkide Dilovası’ndan Geldi

 

Yapılan anlaşmanın siyasi boyutunun yanında imanı yönününde olduğunu ifade eden Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, siyaset dün dündür söylemleri ile yapılabilecek bir merci değildir diyerek, bizim milli görüş olarak kırk küsür yıllık siyasi hayatımız da hiç egrilikler olmadığını söyledi.

"BU VEBALİ ÖDEYEMEYİZ"

Filistin davasının kuru ekmek davası olmadığını sözlerine ekleyen Başkan Türel, "Herşeyden feragat edebilirsiniz ama inacinizdan ve doğrularınizdan asla ve asla fedakarlık yapamazsınız. Malesef akp iktidarı yaptığı anlaşma ve Aşdod limanına gönderdiği gemi ile Gazze ablukasını ve Filistin zulmünü resmen tanımış oldu. İsrail ı resmen otorite olarak tanıdık. Bu vebal bize bir ömür yeter. Şimdi yapılan anlaşmanın detayları ortaya çıkıyor. İsrailli pilotları Konya da biz eğitecekmişiz. Bu eğitilen pilotlar ne yapacak Gazze ve filistin semalarında Müslümanlara bomba yağdıracaklar. Artık halkımızın bu yapılanları görmesi lazımdır" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat