Özdilek
Dr. Hamit Tandoğdu
Dr. Hamit Tandoğdu

İnsanlık Cephesi

Son günlerde üst üste,acımasız terör örgütlerinin adeta,çapraz ateş misali Beşiktaş İnönü Stadı,ardından Kayseri ve ardından Reinadaki alçakça eylemlerini milletçe yaşadık.

4 Ocak 2017 Saat: 13:39

.Her gün Doğu ve Güney Doğudan gelen terör haberleri eksik kalmıyor. Ülkemizin birliğini tamamen bozmak,hatta bizi birbirimize düşürmek,parçalamak ve bundan nemalanmak isteyen dış güçler,acımasızca planlarını uygulamaktadır. Kürtlerle ilgili tepkiyi sürekli canlı tutmak için,aşırı kürt milliyetçiliği olgusuna erişip,arkasında silahlı terör örgütü bulunan bir partiyle Türkiye genelinde yüzde onun üzerinde bir kitle oluşturdular.Yurdumuzun bir bölgesinde ise bu oran yüzde yetmişlere ulaştı.Bu konu siyaset bilimciler,sosyologlar ve tarihçiler tarafından iyice incelenip;biz neyi eksik yapıyoruz,ne yapmalıyız açısından üzerinde çalışılmalıdır.Terör örgütüne eğer bölge halkı destek veriyorsa bu terör bitmez,öyle değil mi?

      Bu yüzden Türk,Kürt kardeşliğinin güçlendirilmesi,olmadığını düşünen kafalarda da yeniden inşa edilmesi gerekmektedir.Terör örgütüyle de profesyonelce savaşılmalıdır.Yine yılın ilk gününün ilk saatlerinde tüm dünyanın gözdesi İstanbul'umuzun ,uluslararası eğlence mekanlarından Reina'da yapılan planlı ,profesyonel kanlı eylem sonucu 39 insanımızı kaybettik.Bu terör eyleminin farkı,yaşam tarzına yapılan kanlı bir eylemdi.

  Sırada ibadethanelere,cami,cemevi,kiliselere eylem gerçekleşebilir.Ülkemizde yirmi yaşına giren her erkek;nereli olursa olsun,ne iş yaparsa yapsın,Türkü,kürdü,çerkezi,gürcüsü,alevisi,sunnisi,hırsızı,arsızı,ilaçcısı,maddecisi vb hepsi askere gidiyor,değil mi?Askere gitmek mecburi ,değil mi?Zorunlu olmasa,yüzde kaçımız askere gider,yüzde kaçımız çocuklarını askere gönderirdi örneğin? Bir de askerlik Doğuya çıkarsa doğru dağlara,terör örgütüyle mücadeleye.Evet biz Türk milletiyiz,çok tarih yazmış bir milletiz..Ancak inanarak dağa çıkmış,yada beyni yıkanmış ölümü göze almış,hain pusular kuran yeri,sathı belli olmayan kanlı teröristlerle,şafak sayarak,zorunlu olarak vatani görevini yapmaya gelmiş,terörle mücadele eğitimi almamış gençlerimizle savaşmak yerine;Tamamen profesyonel ekiplerle savaşsak daha iyi olmaz mı..Üikemizde kaos ortamı yaratmak isteyen güçler boş durmuyor,duracağa da benzemiyor..Bir arada olmak, bir olmayı illa da sağlamayabiliyor. Sayı olarak fazla olmakta,terörle mücadelede başarıyı sağlamayabiliyor.Doğuda askerlik yapmış biri olarak terörü ve terörle mücadeleyi gördüm, yaşadım.Artık şehit istemiyoruz.Büyük şehirlere sıçrayan kanlı eylemlerin devamını istemiyoruz.Birbirimize karşı cepheler oluşturup,ülkemizde kardeşi kardeşe vurdurmak isteyen emperyalist güçleri kendi planlarıyla savuşturalım..Tek cephemiz olsun,o da "İNSANLIK CEPHESİ" ..

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat