Özdilek

Güncel

İlimtepeliler Sorunlarının Çözümü İçin İmza Topluyor

Körfez İlimtepe mahallesinin en büyük sorunu olan ulaşımın düzeltilmesi ve su deposu kurulması için vatandaşlar imza topluyor. Bini geçen imzalar,tamamlandıktan sonra ilgili makamlara sunulacak.

11 Şubat 2013 Saat: 12:53
İlimtepeliler Sorunlarının Çözümü İçin İmza Topluyor
İlimtepeliler Sorunlarının Çözümü İçin İmza Topluyor

İlçe merkezine uzak olan İlimtepe mahallesinde ulaşım vatandaşların en çok şikayet ettiği konuların başında geliyor. Virajlı ve uzun olan mahalleye ulaşımda insanların üst üste gittiğinden ve konunun defalarca yetkili mercilere iletilmesine rağmen bir çözüme kavuşturulmayışından şikayetçi olan vatandaşlar konunun çözümü için imza topluyor. Edinilen bilgiye göre imzalar tamamlandıktan sonra ilçe belediyesinden, büyükşehir belediyesine, valilikten, ulaştırma bakanlığına kadar konunun taşınacağı ve imzaların bu makamlara sunulacağı belirtiliyor. Vatandaşlar belediye otobüsleri İlimtepe’ye hizmet verene kadar mücadele edeceklerini söylüyorlar.

İlimtepe İSU’dan Hizmet Bekliyor

İlimtepe’de binalarda daireler sularını hidroforla alıyorlar. Konu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da önceki yıllarda iletilmişti. İlimtepe’ye su deposu yapılacağı hususunda yetkililerin uzun zamandır söz vermelerine rağmen bir gelişme olmadığını söyleyen vatandaşlar su deposunun yanı sıra bir çok kanalizasyon İlimtepe’de derelere aktığını belirtti. Vatandaşlar İSU yetkililerin bu sorunları bir an önce çözmesi için de imza topluyorlar. Kuruma konuların çözümü için defalarca dilekçe verdiğini söyleyen İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas’ın öncülüğünde bu imzalarda yetkililere tekrar iletilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat