Özdilek

Güncel

İlimtepeliler isyanda

İlimtepe’de son dönemde hafriyat sorunu yaşanmaya başladı.

19 Ocak 2015 Saat: 17:01
İlimtepeliler isyanda
İlimtepeliler isyanda

Tek yön olan yolda kamyonlarla taşınan hafriyatlar nedeniyle yüzlerce metre kuyruk oluşuyor. Bölge halkı ise gelişmelerden oldukça rahatsız.

 

Körfez İlimtepe yolunda kaza tam anlamıyla geliyorum diyor. Viraj ve rampaları olan İlimtepe yolu aynı zamanda şarampollerden oluşan tehlikeli bir güzergah. İşte bu güzergahta artık daha ciddi bir problem yaşanıyor. Yol hafriyat taşıyan kamyonların istilasına uğradı.

 

UZUN KUYRUK OLUŞUYOR

Tek yönlü işleyen İlimtepe yolunu, hafriyat kamyonları istila etti. TOKİ’nin Körfez ve İzmit’te bulunan projelerinin hafriyatını çektiği öne sürülen ağır tonajlı araçlar bu yolu kullananların büyük sıkıntı yaşamasına sebep oluyor. Hafriyatların İlimtepe’de bir alana boşaltıldığı iddiası ise bölge halkını rahatsız eden bir başka konu. Yüzlerce metre kuyruk oluşturan ağır tonajlı araçlar, halkın büyük tepkisini çekiyor.

 

VATANDAŞ RAHATSIZ

Hafta sonu iyice yoğunlaşan kamyon ve TIR trafiği İlimtepe Mahallesi’nde ikamet eden ve bu yolu kullanan vatandaşları rahatsız ediyor. Mahalle Muhtarı Kazım Elmas da yaşanan bu duruma oldukça tepkili. Bölgedeki sorunu yetkililere duyurmak isteyen Muhtar Elmas, yaşanabilecek bir kazanın, telafisi imkânsız sonuçlar çıkartacağını söylüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat