Özdilek

Sağlık

İlimtepe’ye hastane yok

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Lütfü Türkkan’ın soru önergesini yanıtladı. Bakan Müezzinoğlu, Körfez İlimtepe’nin hastane yapımına uygun görülmediğini söyledi.

9 Ocak 2015 Saat: 17:47
İlimtepe’ye hastane yok
İlimtepe’ye hastane yok

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Körfez’e bağlı İlimtepe Mahallesi’ni TBMM gündemine taşımış, bu bölgenin önemini vurgulamış, özellikle bronşit ve astım hastalarının İlimtepe’de sağlıklarına kavuştuğu vurgusunu yaparak, bu bölgeye yapılacak bir hastanenin hem bu hastalar için şifa olacağını hem de mahallenin gelişmesine katkı sağlayacağını ifade etmişti.

 

YANIT 5 AY SONRA GELDİ
MHP’li vekil, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yanıtlaması istemiyle soru önergesi vermişti. Bu önergeye yanıt 5 ay sonra geldi. Türkkan’a gelen yanıtta, “İlimtepe’nin konumu ve yüksekliği itibariyle barındırdığı temiz havanın özellikle bronşit ve astım hastalarına iyi geldiği konusunda yapılmış bir araştırma yoktur” ifadesi yer aldı. İlimtepe’nin hastane yatırımına uygun görülmediği, bu bölgeyle ilgili yakın dönem planları içinde Sağlık Bakanlığı’nın planı bulunmadığı belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat