Özdilek

Spor

İlimtepe’li Futbolculara Bilgilendirme Semineri

Körfez İlimtepe Futbol Kulübü futbol takımı sporcularına, oyun kuralları hakkında bilgilendirme semineri verildi.

11 Şubat 2013 Saat: 17:29

Amatör futbol ligine girmeden önce İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Ay, HİF Hakemi Emir Selman Eroğlu, bölgesel hakem Sait Tuzcu, il hakemleri Taşkın Güngör, Bilal Çavuş, Ferdi Üstün ve Sercan Aksu tarafından İlimtepe Futbol Kulübü futbolcularına oyun kuralları hakkında slayt gösterimleri eşliğinde bilgilendirme semineri verildi. İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuların tamamının katıldığı slayt ve video  gösterileri eşliğinde yapılan eğitim semineri yaklaşık 2 saat sürdü. İlimtepe FK’nın talebini olumlu karşılayan İHK Başkanı Yusuf Ay,kulüp lokalinde katılımcılara  değişen son oyun kuralları ve futbolcularla hakemler arasında yaşanan diyaloglara, yanlış anlaşılmalara sebep olan hususlar hakkında bilgilendirme yapmak için kürsüye çıktı.

Soru cevap şeklinde geçen seminerde Yusuf Say her zaman dile getirdiği düşüncesini  yenileyerek “Futbol oyunu hatalara dayalı bir spordur. Burada hakemde, antrenörde, yöneticide, sporcuda hata yapmıştır, yapacaktır. Mühim olan art niyet olmasın. Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiği sürece bölgemiz sporu daha başarılı ve daha fair-play anlayış içerisinde yükselecektir” dedi. İlimtepe Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Reşat Sarı , amatör futbol ligine girmeden önce İHK Başkanı Yusuf Ay ve il hakemlerimiz tarafından oyuncularına futbol kuralları hakkında bilgilendirme semineri verildiğini belirterek, hakemlere teşekkür etti.Programın sonunda kulüp adına Murat Durul, İHK Başkanı Yusuf Ay’a çiçek takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat