Özdilek

Spor

İç saha maçları pazar oynanacak

Ligin ilk yarısında pazar günü oynamadığı maçlarda ciddi taraftar ve hasılat kaybı yaşayan Kocaelispor Kulübü'ne TFF'den olumlu yanıt geldi. Temsilcimiz ikinci yarıda 9 maçtan 7'sini pazar günü oynayacak

23 Aralık 2018 Saat: 17:14
İç saha maçları pazar oynanacak
İç saha maçları pazar oynanacak

İç saha maçları pazar oynanacak

Olumlu yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu, ligin ilk yarısında Kocaelispor'un maçlarını pazar günü oynamak istemesine ret cevabı vermişti.Açıklanan program nedeniyle maç günü değişikliği ancak rakip takımın da kabul etmesi şartına bağlı kalıyordu ve bu nedenle temsilcimiz cumartesi günleri de maç oynamak zorunda kalıyordu.  Sezon içerisinde, bu soruna çözüm bulma arayışlarımıza devam eden yeşil-siyahlılar TFF yetkilileri ile yaptıkları görüşmelerde; 2.yarı maç programı yayınlanmadan önce, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun “ilimizde oynanacak tüm profesyonel maçların Pazar günü aynı saatte oynanmasında emniyet yönünden sakınca bulunmamaktadır” şeklinde karar alması halinde, bu talebin olumlu karşılanabileceği ifade edildi.

 

Maçlar pazar

Kulüpten yapılan açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kararı’nın TFF’ye bildirilmesi üzerine,  TFF tarafından yayınlanan 2. yarı programında yer alan iç saha maçlarımız pazar günü oynanacaktır. 25. Haftada hafta içerisinde oynanması gereken Serik Belediyespor maçı Çarşamba günü ve 3. Lig Play Off maçları nedeniyle son hafta tümü Cumartesi günü oynanacak olan 34.Hafta 1461 Trabzon maçı Cumartesi günü oynanacak. Kocaelispor Kulübü menfaatleri doğrultusunda karar alan Kocaeli İl Spor Güvenlik Kurulu’na, Kurulu başvurumuz üzerine derhal toplayan Kocaeli Valiliği’ne ve olumlu görüş bildiren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne tüm taraftarlarımız adına teşekkür eder, saygılar sunarız" ifadelerine yer verildi. Kocaelispor, ikinci yarıda oynayacağı 9 karşılaşmanın yedisini pazar günü, bir maçını çarşamba ve bir maçını cumartesi günü oynayacak.

 

FOTO

MAÇLAR PAZAR

Yeşil siyahlı ekibin, Kocaelispor ikinci yarıda dokuz iç saha maçından yedisini Pazar günü oynanacak olması yeşil siyahlı futbolcular tarafından da olumlu karşılandı. 

İkinci yarı iç sahsa maçları:

 

27 OCAK PAZAR

Kocaelispor –Gölcükspor

10 ŞUBAT PAZAR

Kocaelispor- HEASK

24 ŞUBAT PAZAR

Kocaelispor- Payas

6 MART ÇARŞAMBA

Kocaelispor- Serik Belediyespor

17 MART PAZAR

Kocaelispor- Diyarbekirspor

24 MART PAZAR

Kocaelispor- Cizrespor

7 NİSAN PAZAR

Kocaelispor- Yeni Çorumspor

21 NİSAN PAZAR

Kocaelispor- Adliyespor

4 MAYIS CUMARTESİ

Kocaelispor- 1461 Trabzonspor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat