Özdilek

Eğitim

Hüseyin Üzülmez’den yarıyıl tatili mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle ilgili mesaj yayınladı.

17 Ocak 2019 Saat: 20:58
Hüseyin Üzülmez’den yarıyıl tatili mesajı
Hüseyin Üzülmez’den yarıyıl tatili mesajı

Hüseyin Üzülmez’den yarıyıl tatili mesajı

Sevgili öğrenciler, öğretmenler ve veliler; Büyük bir heyecan ve umutla başladığınız 2018-2019 eğitim-öğretim döneminin birinci yarıyılını bitirmiş bulunmaktayız. Başarıya ulaşmada; sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlılık zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı kaçınılmazdır. Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmedir.

 

 Yarıyıl tatili hem dinlenme, eğlenme zamanı olmak ile birlikte hem de derslerimizdeki eksikliklerimizi tamamlamak için iyi de bir fırsattır. Bu eğitim dönemini iyi değerlendirdiğinizden ve ikinci dönemde başarınızı arttıracağınızdan eminim. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederim. İkinci yarıyılda başarılarınızı güçlendireceğinize olan inancımla; tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, huzur içinde geçirecekleri bir tatil diliyorum”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat