Özdilek

Aşayiş

Hesabını ele geçirdiler. Öldü diye duyuru yaptılar

Hakan Tatlı’nın sosyal medya hesabına giren şahıs veya şahıslar tarafından 'HAKAN TATLI HAYATINI KAYBETTİ' şeklinde bir mesaj yayınlandılar.

21 Şubat 2017 Saat: 15:11
Hesabını ele geçirdiler. Öldü diye duyuru yaptılar
Hesabını ele geçirdiler. Öldü diye duyuru yaptılar

Körfez İlçesinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen  Hakan Market isimli iş yerinin sahibi Hakan Tatlı’nın  Cumartesi akşamı hesabına giren  şahıs veya şahıslar tarafından 'HAKAN TATLI HAYATINI KAYBETTİ' şeklinde bir mesaj yayınlandı.  Yayınlanan mesaj üzerine   Tatlı ailesinin yakın dost ve akrabaları, komşuları ve  tanıyanlar taziye için ev ve iş yerine akın etti.  Durumu kendisini art arda arayanlardan  öğrenen  Hakan Tatlı’da büyük şok yaşadı.  Tatlı’yı   ev ve iş yerine gittiklerinde sağ salim karşısında görenler önce şok oldu. Sonra sevindi.  Yapılanın çirkin bir şaka olduğunun ortaya çıkması  üzerine, başta Tatlı ve  yakınları olmak üzere herkes yapan veya yapanlara tepki gösterdi. Sosyal Paylaşım sitesindeki  hesabında yazılan mesaj nedeniyle bir yakının fenalık geçirdiğinide ifade eden  Tatlı “  Olay esnasında telefonuma bir tanıdıktan mesaj geldi. Mesajı açtıktan sonra telefonum kilitlendi.  Telefonla uğraşırken iş yeri telefonum art arda çalmaya başladı. Bana sosyal paylaşım sitesindeki hesabımdan bir mesaj yayınlandığını  ve benim hayatımı kaybettiğimin yazıldığını söylediler. Çok şaşırdım. Şok oldum. O mesaj nedeniyle ailem ve yakınlarım  perişan oldu. Neyseki gerçek kısa sürede ortaya çıktı.  Çok şükür sevenimde çokmuş. Eve ve iş yerine gelen giden çok akraba ve dostum oldu. Şaka çok çirkin olsada haberi alıp  gelen giden gelen-giden çok sayıda dostumun olması beni sevindirdi. Hesabımı daha sonra geri aldım. Ölmediğimi herkese duyurdum. "dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat