Özdilek

Çevre

Hereke Sahili Düzenlendi

Yapımı kısa bir süre önce tamamlanan Hereke sahili halkın hizmetine açıldı

6 Temmuz 2015 Saat: 13:07
Hereke Sahili Düzenlendi
Hereke Sahili Düzenlendi

Plaj Alanı Halka Açıldı

Yapımı kısa bir süre önce tamamlanarak halkın hizmetine açılan Hereke Sahili, içerisinde barındırdığı özelliklerle Körfez’i çekim merkezi yapacak. Yeni yapılan plaj alanı ile denize girilebilecek her türlü donatı en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Körfez-Hereke Şirinyalı''da 1. etap sahil düzenlemesi kapsamında yapılan düzenlemelerde yol ve ahşap bordür, yeşil alan düzenlemesi, piknik masaları, kameriyeler, çeşmeler yer alıyor. Çocuk oyun alanları, çelik konstrüksiyon teras ve iskeleler ile güneşlenme alanına bir de güneşlenme teras alanı oluşturuldu.

Plaj alanına kum serilen sahilde duş, soyunma kabinleri, engelli ve bay-bayan tuvalet alanları da oluşturularak vatandaşın konforu en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. İlk etabı biten çalışmanın hemen ardından bölge sakinleri ve Körfezliler Hereke Sahiline akın etti. Özellikle plaj alanına gelen vatandaşlar deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya çıkarttılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat