Özdilek

Siyaset

Hep sandıklarda kaybettik

CHP Körfez İlçe Örgütü, sandık görevlilerini kahvaltıda ağırladı, ardından sandık başında yapmaları gerekenler hakkında eğitim verdi.

3 Ağustos 2014 Saat: 17:20
Hep sandıklarda kaybettik
Hep sandıklarda kaybettik

CHP Körfez İlçe Örgütü, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandık başlarında görevli olacak olan sandık görevlilerine eğitim verdi. Körfez İlçe Öğretmenevinde gerçekleşen toplantı kahvaltıyla başladı. Programa CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Körfez Belediye Meclis üyeleri Tayfun Balıkçı ve Nilgün Solakoğlu, Körfez İlçe Yöneticileri ve sandık sorumluları katıldı. Parti Eğitimcisi İzmit İlçe Yöneticisi Cumhur Cevdet Kesemenli ve Körfez İlçe Eğitim Sekreteri Ozan Aksu tarafından verilen eğitimde 170 sandık sorumlusuna; Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde ve 10 Ağustos’ta sandıkta yapılması gerekenler ile ilgili bilgi verdi.

Sandık Eğitim Programına hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, “Bu seçimi hep birlikte kazanacağımıza ben inanıyorum” dedi. Karşımızda Tayyip ve AKP iktidarı gibi Türkiye’yi karanlığa sürükleyen bir yönetim var diyen Kayalı, “Bu seçimlerde sandıklarda oylarımızı nasıl koruruz bunu düşünmeliyiz. Gerekli gözlemleri ve çalışmaları yapmalıyız” diye konuştu.

Bu iş gönül işidir diyerek konuşmasına başlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Bu birliği korumamız gerekiyor” dedi. Sandıklar çok önemli diyen Akar, “10 Ağustos bir milattır. Türkiye’nin barışa ihtiyacı vardı. Ben Ekmeleddin İhsanoğlu’nu bir barış projesi olarak görüyorum” diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mutabakat sağlanmazdı diyen Akar, “En solundan en sağına birçok partide ilk defa bir mutabakat sağlandı. Türkiye’de ki yüzde 90 aile yapısının Ekmeleddin İhsanoğlu’nun aile yapısına uygun olduğunu gördük” dedi.

Artık son aşamaya geldik diyen Akar, “Hep sandıklarda kaybettik. Sandıkları terk edip gittik” dedi. Konuşmasında Yalova seçimlerini örnek veren Akar, “Yalova’da ki iki seçimde de oradaydım. Muharrem İnce, çok uğraştı. İkinci seçimde 21 sandık verdiler bana. Sandıklarımda hep AKP çıkıyordu. Moralim bozuldu. Ama şunu belirtmek istiyorum her sandıkta bir milletvekili vardı. Sandık sonuçlarını alıp zaferi ilan edene kadar oradaydık” diye konuştu. Sandıklarda bir oy dahi olsa ona sahip çıkmalıyız diyen Akar, “Sandık çok önemli. Bir dakika bile oradan ayrılmayıp sandıklara, oylarımıza sahip çıkalım. Çünkü biz bir oyla çok seçim kaybettik” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat