Özdilek

Güncel

HAYIRLI OLSUN

Derince ve İzmit’te toplu taşıma hizmetini yürüten 5 Nolu Şehiriçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifinin satın aldığı 20 yeni büyük otobüs, dün düzenlenen törenle şehir içi ulaşımında hizmete başladı.

22 Eylül 2013 Saat: 12:39
HAYIRLI OLSUN
HAYIRLI OLSUN

Doğu Kışla Parkında otobüslerin hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törene AKP Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Sibel Gönül, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, 5 Nolu Kooperatif Başkanları Hasan Öztürk ve Mustafa Kurt ile vatandaşlar katıldı. Dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı Okay Temiz konser verirken, konser sonrasında otobüs şoförleri ile birlikte yeni satın alınan araçların cam, teker ve dikiz aynalarına vurarak ritim çalışması yaptı.

METRO BİZE GEREKSİZ

5 Nolu Kooperatif Başkanı Mustafa Kurt, törende yaptığı konuşmada, “Birileri bu kentte muhalefet yapıyor, metro gelsin diyorlar. Metro 15 milyonun üzerindeki şehirler için uygundur. Devletin parasını çarçur ederek muhalefet yapılmaz. Son model, 100 kişilik klimalı, konforlu, en pahalı araçları satın aldık. Biz taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyduk” dedi. Başkan Karaosmanoğlu da konuşmasında Kooperatifin iki başkanının en büyük baş ağrıları olduğunu söyledi, “Ama onlar da haklı” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat