Özdilek

Güncel

HAFRİYAT OPERASYONUNDA POLİSLER DE GÖZALTINDA

Körfez’de kaçak hafriyat yaptıkları iddia edilen işadamları ve bu konuda rüşvet aldığı öne sürülen polis memurları yapılan operasyonda gözaltına alındı

26 Haziran 2013 Saat: 21:35
HAFRİYAT OPERASYONUNDA POLİSLER DE GÖZALTINDA
HAFRİYAT OPERASYONUNDA POLİSLER DE GÖZALTINDA
İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ile Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü`nün ortaklaşa düzenlediği operasyonda kaçak hafriyat taşıdığı iddia edilen 23 iş adamı ile rüşvet aldığı belirlenen 4 trafik polisi gözaltına alındı. 
 
4 AYLIK TEKNİK TAKİP
Alınan bilgi ve iddialara göre; Bazı polislerin rüşvet aldıkları yönünde ihbarlar alan Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Körfez Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla yapılan soruşturma sonucu bazı trafik polisleri ve iş adamlarının teknik takibe takıldığı öğrenildi. Yaklaşık 4 ay süren soruşturma boyunca yeterli delile ulaşan polis ekipleri sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı. 
 
4 POLİS GÖZALTINDA
Körfez`de düzenlenen operasyonlarda 4 polis rüşvet aldıkları iddiasıyla evlerinde gözaltına alındı. Hafriyatçılık yaptıkları öğrenilen 23 iş adamının da bu kapsamda ifadelerinin alınmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü`ne götürülerek gözaltına alındığı kaydedildi. Soruşturmanın gizli bir şekilde devam ettiği, gözaltına alınan zanlıların alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat