Özdilek

Aşayiş

Hafriyat kamyonlarına tepki,yol kestiler

Hafriyat kamyolarından bıkan Yaklaşık bir ay önce de yol kesen ve sorunun çözümü konusunda söz alan mahalle sakinleri, sonuç çıkmadığı için aynı eylemi tekrarladı.

23 Mayıs 2017 Saat: 21:53
Hafriyat kamyonlarına tepki,yol kestiler
Hafriyat kamyonlarına tepki,yol kestiler

Körfez İlçesi Esentepe Mahalle sakinleri,  bölgerlerinden geçmekte olan harfiyat kamyonlarına tepki göstermek amacıyla ayaklandı. Kamyonların oluşturduğu tehlike toz ve gürültüden bıktıklarını ifade eden  mahalle sakinleri Abdülhamit Han Caddesi ile Koçal Sokak’ı trafiğe kapadı.Yaklaşık bir ay önce de yol kesen ve sorunun çözümü konusunda söz  alan  mahalle sakinleri, sonuç çıkmadığı için aynı eylemi tekrarladı. Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın Eylem yaparak yol kapatan vatandaşları görüşme yoluyla sorunu çözmek için ikna etti yolun açtıran Yusuf Aydın vatandaşları Esentepe Yeni Cami avlusuna toplayarak burada kendilerini dinledi ve sorunun çözümü için gerekeni yapacağını söyledi . Bu gelişme ile vatandaşların başlattığı ve yaklaşık yarım saat süren yol kapatma eylemi sona erdirerek olaysız şekilde dağıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat