Özdilek

Spor

Gündoğdu “ kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz”

Elaziz Belediyespor maçını defansın bireysel hatalarından dolayı kaybedildiğini vurgulayan Kocaelispor teknik patronu Galip Gündüğdu” Kalan 6 maçı kazanıp, 18 puanla toplayarak ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz”dedi.

27 Mart 2018 Saat: 23:11
Gündoğdu “ kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz”
Gündoğdu “ kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz”

Kocaelispor Teknik patronu Galip Gündoğdu “ Geçen hafta Elaziz Belediyespor karşısında maçın genel anlamda hakimi biz olduk. İlk yarıda oyunda pas üstünlüğü ve girilen gol pozisyonlarında rakibimize oran ile üstün bir mücadele verdik. Fakat ikinci yarıda rakibin uzun toplarına ve hava toplarındaki üstünlüğüne karşı etkili olamadı. Defansta yaptığımız bireysel hatalar ile ikinci yarıda üç gol yedik. Kötü bir mücadele vermedik. İzleyenler bunu gördü. Fakat Bireysel defans hatalarından rakibimize mağlup olduk. Bunun ikin çok üzgünüz”dedi.

Hedefimiz 18 puan

Karşılaşmanın ikinci yarısında 3-2 geriye düştüğümüz mücadelede en az bir puanı almak için süremiz de vardı. Fakat bunu başaramadık. Genel anlamda iyi oynadığımız maçı puansız kapattık. Buda bizi oldukça üzdü. Bu sonuçta maça gelen taraftarımızı da üzdük. Çok üzgünüz. Play-Off için umutlarımız vardı. Kapatmak imkanımız vardı. Bu mağlubiyet bizim beklediğimiz bir sonuç değildi. Fakat bundan sonra kalan maçlarımıza adepte olacağız. Cizre maçını ciddiyete alacağız. Kalan 6 maçımızı 6’sını da kazanıp, 18 puan toplamak istiyoruz. Bu maçları kazanma şansımızı var”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat