Özdilek

Spor

Gündoğdu: Çorum maçını alacağız

Çorum Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayan Kocaelispor’da teknik direktör Galip Gündoğdu, kaybedilen Payas Belediyespor maçının yanı sıra oynanacak Çorum mücadelesini de değerlendirdi.

13 Mart 2018 Saat: 22:27
Gündoğdu: Çorum maçını alacağız
Gündoğdu: Çorum maçını alacağız

Payas deplasmanına kazanmak için gittiklerini ancak oyuna kötü başladıklarını ve 1-0 geriye düşerek

planların altüst olduğunu belirten Galip Gündoğdu, “Payas maçında sahaya kazanmak için çıktık.

Beklentilerimizin çok altında bir başlangıç yaptık ve daha heyecanlı başlayarak erkenden golü bulan ev sahibi ekip karşısında kafamızdaki planı sahaya yansıtamadık” dedi.

Ayağa pas yapmakta zorlandık

Gol sonrası ayağa pas yapamadıklarını ve bu durumun ilk yarıda gol bulmalarındaki en büyük engel olduğunu söyleyen Galip Gündoğdu, “Ayağa pas yapamadık ve uzun toplarla ileriye topu taşımaya çalıştık. Ancak hücum bölgesinde çoğalamayınca pozisyona giremedik. Buna karşın kullandığımız duran toplarla tehlikeli olduk ancak burada da şans bizden yana olmadı ve soyunma odasına mağlup girdik” dedi.

Taktiksel bir rotasyondu

Payas maçında ilk 11’de sağbek pozisyonunda Fatih’in yerine Kemal’in oynamasına yönelik yapılan eleştirilere de cevap veren kurt hoca, “Payas’ın hücumcuları Murat Can Bölükbaşı ve Fatih Mustafa Baydemir, benim eski öğrencilerim. Bu iki oyuncu arkası dönük, vücut temasıyla oynamayı seven oyuncular. Fizikli ve mücadeleci oyuncular oldukları için takımımızı geride bu konuda daha sağlam tutabilmek adına taktiksel bir hamle yaptık” dedi.

Çorum’u yeneceğiz

İkinci yarıda oyun anlamında ve pozisyon anlamında daha etkin olduklarının altını çizen Galip Gündoğdu, topu filelere yollayamadıklarını ve sahadan beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Çorum maçı öncesi de değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik adam, “Her maça olduğu gibi Çorum maçına da 3 puan için çıkacağız. Nasip olursa hafta sonu 32 olan puanımızı 35’e yükselteceğiz. Bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat