Özdilek

Güncel

Gülbey'den , 23 nisan kutlama mesajı

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİM-DER Genel Başkanı Göksel Gülbey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla kutlama mesajı yayımladı.

23 Nisan 2018 Saat: 09:35
Gülbeyden , 23 nisan kutlama mesajı
Gülbey'den , 23 nisan kutlama mesajı

Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve millet egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan 1920, tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde bağımsızlığını kazanan Türkiye, bu yıla kadar her alanda büyük kazanımlar elde etmiş, gerçekleştirdiği atılımlarla büyük başarılara ulaşmıştır. Bu yolda kuşkusuz tarihine, kültürüne sahip çıkan bir kuşağın varlığı bizlere umut vermektedir. Ülkemizin zenginliği olan çocuklarımız, dinamizm, değişim ve ülkemizin her alanda gelişme gayretinin de kaynağıdır.”

 

Türk çocuklarının yurt sevgisine ve çalışkanlığına olan güçlü inancıyla TBMM açıldığı bu günü çocuklara armağan eden Atatürk’ün, geleceği öngörebilen nadir liderlerden olduğunu vurgulayan Göksel Gülbey, çocukların önemli sorumluluklar üstlenerek Türkiye’nin aydınlık yarınlarına ulaşması yolunda öncülük edeceklerine yürekten inandığını belirten Asimder genel Başkanı Gülbey, “Meclisimizin açılmasına önderlik eden Atatürk başta olmak üzere ulusal kurtuluş mücadelesi uğruna canını veren şehitlerimizi minnetle anıyorum. Çocuklarımızın ve bütün ulusumuzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım” ifadeler kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat