Güncel

Gölcük'te Dört Okula Hırsız Girdi

Gölcük Dumlupınar Ortaokulu, Gölcük Piyale Paşa Okulu, Gölcük Cumhuriyet İlkokulu ve Gölcük İmam Hatip Ortaokulu'na gelen görevliler, okullara hırsız girdiğini fark edince durumu polise bildirdi.

20 Ocak 2014 Saat: 23:38
Gölcük'te Dört Okula Hırsız Girdi
Gölcük'te Dört Okula Hırsız Girdi

Olay yerine gelen polis, okul içinde ve çevrede detaylı incelemelerde bulunurken, okul görevlileri kısa süreli şok yaşadı. İddiaya göre Gölcük Piyale Paşa İlköğretim Okulunun kapısını levye ile zorlayarak içeri giren hırsızlar okulda çalabilecek bir şey bulamayınca dışarı çıktı.

OKULUN KASASINDAN 800 TL ÇALINDI

Kimliği belirsiz kişiler Cumhuriyet İlkokulu ve Gölcük İmam Hatip Ortaokulu'na kapıyı levye ile açarak girdi. Gölcük Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Zeki Özarslan'ın odasının kapısını kıran hırsızlar odadan bir şey almazken güvenlik kameralarını ters yöne çevirerek okulda çalacak şeyler aradı. Cumhuriyet İlkokulunda öğrenim görenGölcük İmam Hatip Ortaokulu müdür odasına da girerek odayı dağıtan hırsızlar müdür odasında bulunan ve okula ait çelik kasayı kırarak içerisindeki 800 TL'yi çaldı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR

Konuyla alakalı soruşturma başlatan Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızların yakalanması için okullarda bulunan güvenlik kameralarındaki görüntüleri inceledi. Okullarda yaşanan hırsızlık olaylarının ardından Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir de okullara gelerek incelemelerde bulundu ve okul yönetiminden bilgi aldı. Gölcük Dumlupınar Ortaokulu'nun da kapısını zorladığı iddia edilen hırsızların yakalanması için polis çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat