Özdilek

Spor

Gölcük’te çekişme sürüyor

Gölcük Belediyesi tarafından tertip edilen ve bu yıl 15.si gerçekleştirilen Gelenekse Futbol turnuvası Gölcük Belediyesinin Kavaklıdaki Spor Tesisleri’nde devam ediyor.

9 Mayıs 2014 Saat: 14:03
Gölcük’te çekişme sürüyor
Gölcük’te çekişme sürüyor

Şampiyonaya önceki gün oynanan üç maçla devam edildi

 

İLGİNÇ SONUÇLAR ALINIYOR

Gölcük Belediyesi’nin bu yıl 15. Düzenlediği futbol turnuvasında 3. Hafta maçları önceki gün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Kavaklı Spor Tesisleri’nde oynanan maçlarda Stüdyo Mavi, baştan sona üstün götürdüğü maçta Gümüşhanespor’u 6-3 yendi. Günün ikinci maçında Estabien Cafe, çekişmeli geçen maçta ASAŞ Gürpınar’ı 3-1 yenmeyi başardı. Günün son maçında ise Musaoğlu FK, Hisareyn FK’yı 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Şampiyonada 3. Hafta maçları sonunda A Grubu’nda Hakan Yurt Carver 9 puanla birinci, Kul Mimarlık 6 puanla ikinci, Hisareynspor  ise 3 puanla üçüncü sırada Kwonspor’un ise puanı bulunmuyor. B Grubu’nda ise Stüdyo Mavi 9 puanla zirvede. Estabien Cafe 6 puanla ikinci, Gümüşhanespor 3 puanla üçüncü sırada. ASAŞ Gürpınar’ın ise puanı bulunmuyor. C Grubu’nda Aytaş Şömine 6 puanla lider. Kavaklı Gençlik’in 4, Jamiryu’nun 1, Vole Sport’un ise puanı bulunmuyor.

 

İLK İKİLER BİR ÜST TURA ÇIKACAK

D Grubu’nda 2 maçta 6 puan toplayan Harb-İşspor lider. 3 maçta 6 puan toplayan Musaoğlu FK ikinci, 3 maçta 3 puan toplayan Hisareyn FK üçüncü, iki maçta puanla tanışamayan Şafakspor ise son sırada yer alıyor. 4 grupta 16 takımın mücadele ettiği şampiyonada gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Bir üst turda ekipler tekme eleminasyön sistemiyle karşılaşacak. Maçlarını kazanan takımlar bir üst tura yükselecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat