Özdilek

Sağlık

Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi'ne görkemli açılış

AKP İl Yöneticilerinden Dr. Şahin Tulus ‘un genel koordinatörlüğünü üstlendiği Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi protokol katılımıyla açıldı.

14 Haziran 2014 Saat: 18:00
Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi'ne görkemli açılış
Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi'ne görkemli açılış

AKP İl Yöneticilerinden Şahin Talus, Numan Ulay, Faruk Karakaya, Mustafa Çalışkan, Fisun Çelikkol, Rıza Güneli, Adem Ertunç, Aydın Uysal, Eray Çalışkan ve Veysel Besneli ‘nin yüzde 75, Özel Konak Hastanesi’nin ise yüzde 25 pay sahibi olduğu Özel Aile Tıp Merkezi’nin kurdele kesimine protokol yağdı.Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi’ndeki Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi’nin açılış törenine Vali Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Milletvekili Zeki Aygün, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, AKP İlçe Başkanı Sedat Yücel ve çok sayıda davetli katıldı.

 

GÖLCÜK EKSİĞİNİ TAMAMLADI
Açılışta ilk olarak sözü alan Özel Aile Konak Hastanesi İdari Koordinatörü Şahin Tonus, "Biz etik kökenli bir hastaneyiz biz bu yola Gölcük Aile Polikliniği ile başladık. 2007 daha fazla hizmet vermek için Gölcük Aile Tıp Merkezini kurduk" dedi. Ardından konuşma yapmak için sözü alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Gölcük 'ün yeniden yapılanma sürecindeki eksiğini bugün burada tamamlamış olduk. Bu hususta iradelerini ortaya koyan tüm aileye teşekkür ederim. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


KARAFATMALAR YARIŞIYORDU
Sözü devralan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise; "Sağlıkta 10-15 yıl önce küçük bir operasyon için devlet hastanesinde 2 gün yattığımı biliyorum. Karafatmalar yarış yapıyordu. Tuvaleti ise başka bir dünya, sağ giren ölü çıkmaz ama hasta çıkardı. Çok kötü durumdaydılar. Sağlık teşkilatı parça parçaydı. Aracı olmadan, hediye vermeden ameliyat olamazdık. Nereden nereye geldik çok şükür. Sağlık alanında bütün dünyanın dikkatini çeken bir kaliteye geldik Allah'a şükür. Halkımızın çoğu bunun farkında. Özel hastanelerde kamu gibi herkese hizmet veriyor" dedi.

GÖLCÜK HASTANESİYLE YARIŞIN
Son olarak konuşma yapan Vali Topaca, "Gölcük ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Sağlık çok önemli. Sağlığınızda en ufak bir aksama olsa hayattan zevk almanız mümkün değil. Yakın zamanda sağlık hizmetinin devlet tarafından verilmesi çok yaygındı. Son zamanlarda hizmet özel sektör tarafından çok yoğun bir şekilde verilmesi yaygınlaştı. Devlet hastaneleri kapasiteleri her geçen gün artıyor. Özel hastanelerin varlığını bunu her geçen gün arttıracaktır. Hizmet kalitesi konusunda Gölcük Hastanesiyle yarışın istiyoruz" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından gerçekleşen kurdele kesiminde Vali Topaca, Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas’dan yeni yapılacak olan İmam Hatip Lisesi okulu için 550 tonluk beton sözü aldı.

 

YATAK KAPASİTESİ 100'E ÇIKARILACAK
Yüzde 75’i Gölcük Aile Tıp Merkezi, yüzde 25’i de İzmit Konak Hastanesi’nin ortaklığında yapılan ve 22 ay gibi kısa bir sürede Haldız İnşaat tarafından tamamlanan Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi yaklaşık 40 milyon TL’ye mal oldu. İdari Koordinatörlüğünü Dr.Şahin Talus, Başhekimliğini Dr.Veysel Besnili’nin yaptığı Özel Aile Konak Hastanesi 3 katlı ve çok büyük bölümü tek kişilik odası bulunan 75 yatak kapasiteli kısa bir süre sonra 100 yatak kapasitesine çıkarılması planlanıyor.

 

230 PERSONELİ VAR
D-100 Karayolu Gölcük Ford Otosan Sapağı mevkiindeki 11 bin metrekarelik alana kurulan hastanede son teknolojik cihazlarla donatılan yoğun bakım ve ameliyathaneler bulunuyor. Tüm branşlarda hizmet veriliyor. 11 bin metrekare kapalı alanı bulunan hastanede 30’u uzman, 5’i pratisyen doktor, 65’i hemşire, 30’u yardımcı sağlık personeli olmak üzere toplam 230 kişi çalışıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat