Güncel

Gölcük halkının 7/24 hizmetindeyiz

Başkan Karaosmanoğlu, Gölcük’te esnafa konuk oldu, alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti ve köyleri ziyaret etti

5 Ocak 2014 Saat: 21:42
Gölcük halkının 7/24 hizmetindeyiz
Gölcük halkının 7/24 hizmetindeyiz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük’ün Karaköprü Mahallesi’nde esnafa konuk oldu ve Saraylı ile Örcün köylerini ziyaret etti. Gölcük halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İlçe merkezinden köylerine kadar Gölcük halkının 7/24 hizmetindeyiz’’ dedi.

ESNAFI VE KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu’na ilçeyi ziyaretinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ile meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak Karaköprü Mahallesi’ndeki esnafa konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Gölcük’ün tarihi köylerinden Saraylı ile Örcün’ü ziyaret etti.

YENİ YILDA YENİ ESERLER

Ziyaret ettiği her yerde Gölcük halkının yoğun ilgisi ve ikramlarıyla karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gölcük’e ve Gölcük halkına hizmetlerin en güzelini ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçe merkeziyle ve köyleriyle Gölcük gelişiyor ve değişiyor. Gölcük Belediyemizle birlikte ilçe genelindeki eserlerimize yeni yılda da yeni eserler katmanın gayreti içindeyiz’’ ifadesini kullandı. Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş de, ilçeye olan ilgisi ve hizmetleri nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat