Özdilek

Ekonomi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası E- Ticareti konuştu

Başkanı Necmi Kocaman, İlçe ticaretinin yeniden dizaynı masaya yatırıldı. ,bu projemizi sonuna kadar destekleyeceğiz dedi.

14 Şubat 2013 Saat: 22:25
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası E- Ticareti konuştu
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası E- Ticareti konuştu

        Gölcük te faaliyet gösteren  Kobilerin rekabet güçlerini artırabilmek  amacı ile Kobi idarecileri ve çalışanlarına   E- Ticaret,Pazarlama,Satış teknikleri,Müşteri ilişkileri ve reklamcılık konularında Kocaeli Üniversitesi ,Gölcük Esnaf Odası, Gölcük Belediyesi,Gölcük Kent konseyi ve Gölcük Ticaret odasının katılımı ile  çalıştay çalışması başlatılmış bu proje kapsamında ilçe ticaretinde TİCARET ve PAZARLAMA  konusunda bilgi eksiklerinin önüne geçilecek,anket çalışmaları  ile firmaların  durum analizi belirlenecek

Gölcük te faaliyet gösteren  KOBİ lere rekabet gücünü artırmak , ilçe genelinde ticaret hayatının  canlandırılmasına  bilimsel ölçeklerde katkı sağlamak,pazarlama  ve E ticaret  seminerleri ile Kobi lerin bilgi birikimlerinin ve büyük firmalar  karşısında  Pazar paylarının artırılması hedefleniyor.

Toplantıya  Kocaeli Üniversitesi meslek yüksek okulu adına Doç Dr.Mehmet Emin  Yardımcı,Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk,Gölcük Ticaret odasını temsılen  Halit Kodal ,Kent Konseyi adına ,Mustafa Cintaş,Hakan Bıçakçı,Bilge Saral, Yardıncı araştırmacılar , Yasemin  Konak,Süheyla Bayraktar,Tayfun Konak,Gölcük Esnaf Odası Gn Sekreteri Seyhan Sirmen katıldılar. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat