Ekonomi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası,ÇAĞDAŞ HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR.

Bir hayal daha gerçek oluyor Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası,ÇAĞDAŞ HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR. Kocaman bizde Hizmet Nimettir

16 Ekim 2012 Saat: 00:56
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası,ÇAĞDAŞ HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR.
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası,ÇAĞDAŞ HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR.

             Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Necmi Kocaman “Oda yönetimimizle el elel vererek HİZMET NİMETTİR  parolasından hareketle ,Üyelerimizin hizmetine sunulmak üzere sıcaklığını yansıtan, gerek hizmet  alanı dizaynı ve şeffaf yapısıyla gerekse de üyelerimiz ve misafirlerimizin rahat bir şekilde ağırlanacağı uygun altyapısıyla yeni hizmet binasının çok yakın bır süre sonra açılışının yapılacak olmasının mutluluğunu yaşıyoruz.Esnaf ve Sanatkarlarımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

          Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Necmi Kocaman, “Meslek kuruluşları  toplumun en temel unsuru ve gücüdür. Biz bu gücü Esnaf ve Sanatkarlarımızdan almaktayız Hayal dahi olunamayacağı söylenen pek çok projemizi göreve gelişimizden günümüze Esnafımızın hizmetine koymanın mutluluğunu yaşamaktayız. Kurumsal kimliği kaybolmuş bir Meslek odasını 2 yıl gibi kısa zamanda KURUMSALLAŞMADA ön plana çıkardık, Meslek kuruluşu olan odamız, hem ülkenin hem de kentlimizin gelişmesine tamamlayıcı ve zenginleştirici çok önemli bir dinamiğidir. Odamız hedefleri doğrultusunda , kentin gelişmesi ve kentin daha iyi bir geleceğe yol almasına fayda sağlamak olduğu kadar ayrıca kentte yaşanan gerçekliklerin doğru anlaşılması ve varsa yanlışlıkların arındırılması adına çok önemli bir işlevide başarıyla yapan konuma ulaşmıştır.Kocaman,Esnaf  camiamız olarak ,bizlerin görevi öncelikle bir ve beraber olabilmek, güçlü bir şekilde temsil edilebilmektir. Böylesi bir birliğin tesis edilmesi, uzun yıllardan sonra ilk defa böylesi güçlü bir işbirliğinin ve bütünleşmenin gerçekleşmesi de son derece sevindiricidir” diye konuştu.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odamız , ÇAĞDAŞ BİR HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR

Kocaman,bu büyüklüğü yansıtacak Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası  ’nın İl Bazında mülkü kendisine ait örnek teşkil edecek bir binayı örnek  bir yapı içinde Gölcük Esnafımızın hizmetine sunuyoruz. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kocaman, Esnaf ve Sanatkarlarımız  Türkiye’nin her metrekaresinde emeği olan en yüksek olan bir kesimdir.Bu güzel insanlara hizmeti en iyi olanaklarla sunmak yönetici düzeyindeki ufku geniş insanlar olarak  bizlere düzşmektedir. Bizlerden önce Hizmet sunmuş emek sarfetmiş tüm Başkan ve Yöneticilerimize Geçmişten bugüne hizmet eden tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz dedi.

Kocaman“Esnaf ve Sanatkarımızın parasını doğru kullanmak zorundayız”

 

Yönetim anlayışımızda Bizlere emanet edilen, bizlerden hizmet bekleyen esnafımıza ne etsek ne yapsak azdır diyoruz. Bir taraftan Meslek örgütü konumundaki kurumumuzun  hizmet kalitesini artıracak fiziki değişimler yaratırken, ilçemiz ekonomisine de katkıda bulunuyoruz. Bu vesile ile Esnaf ve Sanatkarlarımızın  parasını doğru kullanmak zorundayız” dedi. Çok şükür ki biz emanet hep kendi malımız gibi sahip olduk yemedik yedirmedik, Aynamız işimiz oldu.çalışarak çok şeyin kazanıldığını bilerek hareket ettik etmeyede devam edeceğiz dedi.

 10 Mart 2010 tarihinde Göreve başladığımız ilk dakika itibarıyla hayal dahi olamayacak denecek konumda çok idealimiz vardı. Mahalle temsilciliği,Öğrenci bursları,Afet yardımları ,Hukuk ve SMMM birimlerimiz,Vergi Kaçağı ve Seyyarla mücadelemiz, Ahilik Kutlamalarının ilk kez ilçemizde yapılmaya başlanması,Kan Bankası oluşumu,Web Sitemizi yayıma koymamız,İndirimli günleri başlatmamız,Bahar Şenlikleri etkinliklerimiz, Kocaelinde 2 kez yılın STS sı seçilme onurumuzla,Panayırlarımız,Alo Esnaf hattı projemız,Ücretsiz Sağlık hizmetlerimiz,Kadın Girişimciliği oluşumumuz, değişik mesleklerdeki Esnafımıza 5000 iş önlüğü dağıtımlarımız, ve pek çok sayamadığımız  ancak yaşama koyduğumuz hizmet sevdalılığımızla Kurumsal kimliğimiz ön planda tutarak inancımızla dik duruşumuzla ve yürekliliğimizle çalıştık ve başardık,

Yetmedi hizmet alanımızı büyüterek çağdaş seffaf bır yapıya kavuşturmak için yetersiz konumdaki binamızı yenilemek yeni  , Bir gayrimenkul edinmekti. Bu hizmetlererimize yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte büyük gayret ile edindik. Ne mutluki bizlere Bir anda Odamız ınanılmaz şekilde  ivme göstermiş Üyelerin hatırladığı sürekli uğrak yeri olduğu kurum haline ulaşmıştır. Bu vesile ile Odamız  öyle bir gelişti öyle bir kurumsal hale geldi ki Esnafımıza hizmet veren yönü de geliştiğinde işin içinde çıkılmaz hal aldı. Daha büyük bir binaya geçmemiz gerekti. Bizler yönetim kurulu olarak Gölcükte arsa bulmanın bina bulmanın çaresizliği içerisinde kıvrandık. Sonundada  mutlu sona ulaştık diye düşünüyorum. Yeni hizmet binamız Esnaf veSanatkarımızın malıdır bizlerin değil , Tüm Esnaf ve Sanatkarlarımıza Hayırlı  uğurlu olsun.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat