Özdilek

Güncel

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi binası temeli atıldı

Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi binasının temel atma töreni 19 Mayıs Caddesi Merkez Camii yanında törenle gerçekleştirild

11 Mayıs 2013 Saat: 18:48
Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi binası temeli atıldı
Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi binası temeli atıldı

Temel Atma törenine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, MHP yöneticileri, kaymakamlık daire müdürleri mahalle muhtarları ve çok sayıda davetliler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Emine Cebeci konuşma yaparak şunları dile getirdi; “Gölcük Belediye Başkanımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.  Bu güzel hizmet binasını bizlere kazandırdıkları için bugün buraya bizleri onurlandırmak için gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİZLERDE ENGELLİ ADAYIZ

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi. Yazıcı; “Gölcük Belediye Başkanımıza böyle güzel bir günde ve anlamlı zamanda ilçemizdeki Engellilerimize yönelik bu hizmet binasının temel atma törenine katılmaktan bende mutlu oldum, Başkanımızın dediği gibi evet bizlerde bir gün engelli olabiliriz, bun anlayışla yaşamamızı gerçekleştiriyoruz, bugün burada Engelsiz Yaşam Merkezimiz Gölcük’ümüze hayırlı uğurlu olsun diyorum ve destek verenlere de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

Daha sonra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuştu.  Başkan Ellibeş “Engellilerimizi bir araya getirmek için bizlerinde girişimleriyle birilikte bu alana yaptırdığımız Engelsiz Yaşam Merkezimizin temelini atmak için burada bulunuyoruz.  Engellilerimizi her zaman yanında olmaya devam edeceğiz, bizlerde biliyoruz ki bizlerde bir gün engelli olabiliriz. Bu anlamda törenimize katılanlara teşekkür ediyor hizmet binamız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

TEMELİ ENGELLİLER ATTI

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi temel atma töreninde konuşmaların ardından Gölcük Merkez Vaizi Adnan Yıldız’ın duasından sonra engellilerimizden Simle Bacaksız ile Dilek Altuntaş ile birlikte protokolün yardımlarıyla birlikte temel atma butonuna birlikte basarak hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.

 

KARMA SERGİ BEĞENİLDİ

Gölcük Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Hizmet binasında karma resim sergisine geçilerek burada sergi gezildi. Protokolünde katıldığı sergi büyük bir beğeniyle gezildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat