Özdilek

Ekonomi

Gölcük Belediyesi nde Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

Gölcük Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı Gölcük Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı.

9 Mart 2016 Saat: 13:31
Gölcük Belediyesi nde Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı
Gölcük Belediyesi nde Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

Yerelsen ile Hizmet Iş Sendikası arasında gerçekleşen ve 147 belediye çalışanını ilgilendiren sözleşmenin ilk oturumu 7 Mart 2016 tarihinde Gölcük Belediyesi nde yapıldı

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in de iştirak ettiği toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ile İnsan Kaynaklan ve Eğitim Müdürü Yüksel Kaıademiı- de hazır bulundu. İşveren temsilcisi olarak Yerelsen'i Genel Sekreter Av. Mümtaz Uzun, Genel Sekreter Yardımcısı Yalıya Bilgin ve sendika uzmanlarından Hasan Tenlik ile Murat Aslan temsil etti. Hizmet İş Sendikasından ise Şube Başkam İdris Ersoy, Muharrem Subaşı ve işyeri temsilcileri katıldı. Oturum öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Ellibeş sadece ücret sendikacılığı yapmanın yanlış bir sendikacılık olduğunu dile getirerek yeni dönemde iyi niyet ve samimiyetle belediye çalışanlarına gerekenin yapılacağını söyledi. Başkan Ellibeş sözlerine şöyle devam etti:

 

29 MADDE DEĞERLENDİRİLDİ

 

"Elimizden geldiğince işçilerimize yetecek kadar ücret vermeye çalışıyoruz. Allaha şükür 12 yıldır görevimizin başındayız ve her ay işçilerimizin ücretini eksiksiz yatırmış olmanın kıvancını yaşıyoruz. Talep eden taraf olarak makbul ve mantıklı isteklerde bulunduğu için işçi sendikamıza teşekkür ediyoruz. Yerelsen ise bizim profesyonel kolumuz oldular. Toplu sözleşmelerde belediyemize önemli katkıda bulundular.

Yerelsen'e de çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz." Yapılan ilk oturum sonunda işçi sendikası tarafından sunulan 50 maddelik sözleşme teklif taslağındaki 29 maddenin değerlendirilmesi yapıldı. Kalan maddelerin görüşülmesi ise bir sonraki tarihe ertelendi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat