Özdilek

Güncel

Gölcük Belediyesi Kar Yağışına Hazır

Gölcük Belediyesi, Pazartesi gününden itibaren etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle alarma geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 10 araç ve 100 kişilik ekiple teyakkuzda...

17 Ocak 2016 Saat: 20:52
Gölcük Belediyesi Kar Yağışına Hazır
Gölcük Belediyesi Kar Yağışına Hazır

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Pazartesi gününden itibaren aralarında Kocaelinin’ de bulunduğu 40'a yakın ilde kar yağışının etkili olacağı şeklindeki öngörüsü üzerine harekete geçen Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kar alarmı verdi.

Ekipler Günün 24 Saati Göreve Hazır

Gölcük'te kar yağışının iki gün devam edecek olması nedeniyle 100 kişilik karla mücadele ekibi 3 vardiya ile günün 24 saati göreve hazır bir şekilde hazırlıklarını tamamladı, 3 Greyder, 8 JSB, 1 Loder ve 2 adet Tuzlama makinesi karla mücadelede kullanılacak.

 

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, buzlanmaya karşı depolanan 100 ton ham tuz kış boyunca ana arterler ile cadde ve sokaklarda kullanılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat