Özdilek

Siyaset

Gökçe, Kiğılılar'da ilgiyle karşılandı

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, konuk olduğu Kiğı Yayladere Derneği'nde büyük bir ilgiyle karşılandı.

6 Şubat 2019 Saat: 00:25
Gökçe, Kiğılılarda ilgiyle karşılandı
Gökçe, Kiğılılar'da ilgiyle karşılandı

Sertif Gökçe, Kiğılılar'da ilgiyle karşılandı

Haber detayı

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, konuk olduğu Kiğı Yayladere Derneği'nde büyük bir ilgiyle karşılandı. 

 

 CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, konuk olduğu Kiğı Yayladere Derneği tarafından ilgiyle karşılandı. Derince İlçe Başkanı Nihat Değer'in de eşlik ettiği ziyaret programında sorulara cevap veren Gökçe, ilçedeki her soruna ve eksiğe yönelik ciddi projeler hazırladıklarını söyleyerek, projelerini anlattı. Gökçe, "Amacımız hiçbir zaman makam mevki olmadı. Hizmetlerimizle iz bırakmak, gönüllerde, hatıralarda yer edinmek istiyoruz. Ben Derince'ye hizmet etmek adına bu sorumluluğu almaya talip oldum" diye konuştu.  

 

"Kültürlerimize sahip çıkacağız"

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, Kiğı Yayladere Derneği üyelerinin ilgisine de teşekkür ederek, "Pazar gününde bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Hemşeri derneklerimiz, Türkiye mozaiği olan Derince'de kültürlerimizi yaşatmak adına önemli bir görev üstleniyor. Birbirinden değişik kültürlerimiz bizim farklılığımız değil, zenginliğimizdir. Biz zenginliklerimize her zaman sahip çıkacağız. Ve tabii ki Derincelilik bilincimizle de yaşadığımız, doyduğumuz Derincemizi daha da ileriye taşıyacağız" dedi.

 

"Bir olup birlikte başaracağız" 

Derince için hazırlanan projelerinden de bahseden Sertif Gökçe, "Mahalle mahalle sorunları biliyoruz. En önemlisi Derince'nin hizmetten başka neye ihtiyaç olduğunu da biliyoruz. Bu zamana kadar Derinceli'nin gönlüne hiç dokunulmamış. Hemşerilerimizin gönlünde yer edinemedikten sonra o koltukta oturmanın hiçbir anlamı yoktur. Gönüllerinizde yer edinip, tüm hizmetlerimizi sizinle birlikte yapacağız. Derince için neyi başaracaksak, birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız" dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat