Özdilek

Siyaset

Gökçe, Derince’ye hak ettiği hizmeti getireceğiz

Derince’de dernek ziyaretlerini ADD ve Kırım Türkleri ile sürdüren CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, projelerini anlattı.

22 Ocak 2019 Saat: 17:45
Gökçe, Derince’ye hak ettiği hizmeti getireceğiz
Gökçe, Derince’ye hak ettiği hizmeti getireceğiz

Sertif Gökçe, Derince’ye hak ettiği hizmeti getireceğiz

 

Derince’de dernek ziyaretlerini ADD ve Kırım Türkleri ile sürdüren CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, projelerini anlattı, "Derince'ye hak ettiği hizmeti getireceğiz" dedi

 

Seçim çalışmaları kapsamında her gün Derinceli vatandaşlar ile bir araya gelip projelerini anlatan ve sorunları dinleyen CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerini de ziyaret ediyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi ile Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulunan Gökçe’ye CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Derince Kadın Kolları Başkanı Sırma Kaya ve ilçe yönetimi eşlik etti.

 

“Hizmet için aday olduk”

Seçim çalışmalarını ve Derince’de hayata geçireceği projeleri hakkında ADD Şube Başkanı Sefa Karahasan ve Kırım Türkleri Kütür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suavi Oktay ile dernek üyelerine bilgi veren Gökçe, derneklerin sorunlarını da bizzat yönetimden dinledi. Derince’nin her ilden göç almasıyla adeta mini bir Türkiye yapısına sahip olduğunu belirten Gökçe, “Derince halkına hak ettiği hizmeti getirebilmek için aday olduk. Biz hem değerlerimizi koruyacağız hem de Derincelilik bilinci ile burayı yaşanabilir bir yer yapacağız” dedi. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat