Özdilek

Siyaset

Gökçe; “Derince’de her çocuk spor yapacak”

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, Pazar gününde de dernek ve mahalle ziyaretlerini sürdürdü.

5 Şubat 2019 Saat: 09:34
Gökçe; “Derince’de her çocuk spor yapacak”
Gökçe; “Derince’de her çocuk spor yapacak”

Gökçe; “Derince’de her çocuk spor yapacak”

Haber detayı

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, Pazar gününde de dernek ve mahalle ziyaretlerini sürdürdü.

Yavuzspor ziyaretinde konuşan Gökçe, “Derince'de her bir çocuk kendi mahallesinde spor yapma imkanına kavuşacak” dedi

 

 CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, önceki gün Derince Yavuzspor ve Ordulular'a konuk oldu. İlk olarak Yavuzspor kulübünde yöneticilerle kahvaltıda bir araya gelen Gökçe, "Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren sporla ilgilenmesi sadece sağlık ve gelişimleri açısından değil sosyal yaşamları açısından da önemlidir. Sporda çocuklar birlikte üzülmeyi, sevinmeyi, birlik olmayı ve sorumluluk almayı öğreniyor. Derince'nin geleceği adına en önemli yatırımımız çocuklarımızdır” dedi.

 

“Derince’de cevher görüyoruz”

Amatör spor kulüplerinde yöneticilik yaptığı dönemlerden bahseden Gökçe, “Amatör spor kulüplerimizin ne gibi sorunlar yaşadığını bizzat yaşadım, biliyorum. Derincemizin amatör spor kulüplerine de bu konuda desteğimiz her zaman olacak. Her çocuğun spor yapmasını istiyoruz. Sadece futbol, basket değil salon sporları, yüzme, satranç gibi branşlarda da çok sayıda yetenek Derince’den çıkacaktır. Derince’nin çocuklarında bu cevheri görüyoruz” dedi. Gökçe, çocukların kendi mahallelerinde spor yapmasını hedeflediklerini de söyledi.

 

Genç sporcularla hatıra

Kulüp yöneticilerinin önerilerini de dinleyen Sertif Gökçe, Derince Yavuzsporlu genç sporcularla hatıra fotoğrafı çektirerek başarılar diledi. Yavuzspor'un ardından 60 Evler'de mahalleliyle çay içip sohbet eden Gökçe, akşam ise 52 Ordu İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği’ne konuk oldu. Ordu yöresine ait ikramların yapıldığı geleneksel buluşma programında Gökçe, selamlama konuşması yaparak, dernek yöneticilerine ve üyelere teşekkür etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat