Özdilek

Spor

GO Motorsports Polonya'dan 5 Kupa İle Döndü

Go Motorsports Porsche GT3 Cup Challenge Orta Avrupa yarışı için Polonya'nın Poznan pistinde yarıştı.

30 Eylül 2014 Saat: 17:46
GO Motorsports Polonya'dan 5 Kupa İle Döndü
GO Motorsports Polonya'dan 5 Kupa İle Döndü

2 gün boyunca koşulan yarışlarda sürekli podyumda olmak için mücadele eden Türk takımı, ülkemize 5 kupa kazandırdı.

Cengiz Oğuzhan, Cenk Ceyişakar ve Yadel Oskan Porsche GT3 Cup Orta Avrupa yarış serisinde mücadele dolu bir hafta sonu geçirdi.

Orta Avrupa kupasının ilk yarışında Cenk Ceyişakar harika bir performans sergiledi. Serinin birincisi Polonya'lı Grzegorz Moczulski'nin önünde finişe ulaşırken, Yadel Oskan takım adına önemli bir ikincilik kaydetti. İkinci yarışta ise Cenk Ceyişakar şanssızdı. Yol dışına çıkan pilotumuz piste geri dönmeyi başarsa da ancak 6.lıkla yetindi. Bu yarışta ülkemizin bayrağını podyumda dalgalandıran isim Cengiz Oğuzhan oldu. Oğuzhan zorlu mücadelede ikinci olarak finiş gördü. Son yarış öncesi Polonya'lı Grzegorz Moczulski ilk sırada, pilotumuz Cenk Ceyişakar ikinci, Cengiz Oğuzhan ise üçüncü sırada yer alıyor.

Ayrıca aynı hafta sonu koşulan Polonya Pist Şampiyonasina da katılan takımımızdan Cenk Ceyişakar ikinci ve Yadel Oskan üçüncü olarak podyumda yer aldılar ve toplamda 5 kupa ile ülkemize döndüler.

Takım ile ilgili bilgilere www.gomotorsporlari.comadresinden ulaşılabileceği gibi, güncel ve anında haberleri www.facebook.com/gomotorsporlari sayfasından takip edebilir. ATA Freight Line, Lamp 83, A&S optik ana sponsorluğunda, D-Smart medya desteği, Luce Halkla İlişkiler ve Tok Sport iş birliktelikleri ile başlayan bu heyecan ve adrenalin dolu yarış sezonunun 8 ülkeyi kapsayan yarış takvimi de dahil tüm detayları www.gomotorsporlari.com vewww.facebook.com/gomotorsporlari adreslerinden takip edilebilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat