Özdilek

Ekonomi

GETAB, Ankara'da sorunları anlattı

Karayolları Taşıma Yönetmenliği'nin değişmesi nedeniyla Ankara'da düzenlenen değerlendirme çalıştayına, GETAB damgasını vurdu.

24 Şubat 2022 Saat: 15:28
GETAB, Ankarada sorunları anlattı
GETAB, Ankara'da sorunları anlattı

GETAB, Ankara'da sorunları anlattı

 Karayolları Taşıma Yönetmenliği'nin değişmesi  nedeniyla Ankara'da düzenlenen değerlendirme çalıştayına, GETAB damgasını vurdu.

Kısa adı GETAB olan Gebze Toplu Taşımacılar Derneği, başkentte iki gün süren çalıştayda mesleki sorunları ve beklentileri dillendirdi. GETAB Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğulları , İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve TOBB'nin düzenlediği çalıştayda Gebzeli taşımacıların sorunlarını anlatırken, özellikle bürokrasi zorluklarından ve evrak çokluğundan dert yandı.

GETAB Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğulları , Gebzeli toplu taşıma işletmecilerinin sorunlarını Ankara'ya taşıdığı çalıştayda, ''Kocaeli ile İstanbul sınır iller. Bir toplu taşıma aracı için bu iki ilin büyükşehirleri ayrı , farkı evraklar istiyor, birbirlerinin verdiği evrakları tanımayarak, kabul etmeyerek  üyelerimiz zora sokuyor, zaman kaybına neden oluyorlar. Ayrıca sektörümüzün karşılaştığı bir sıkıntı da, evrak çokluğu. Günümüz teknolojisinde halen kağıtlı ve yığınla evrak isteniyor. Bu  sorunların çözüme kavuşması gerekir. '' dedi.

Gebze  Toplu Taşımacılar Derneği (GETAB ) olarak üyelerinin her türlü sorunlarını çözmek için çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Yüzbaşıoğulları, Türkiye'nin dört bir yanından katılan taşımacıların hazır bulunduğu çalıştayda Gebze'nin beklenlilerini anlatması ilgi gördü.

Diğer yandan çalıştaya GTO'yü temsilen 22. meslek komitesi adına  iş insanı Cevat Seyran'da katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat