Güncel

GESO’da Necmi Kocaman İle Devam

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın (GESO) yapılan olağan genel kurulu sonunda mevcut başkan Necmi Kocaman yeniden aynı göreve getirildi.

3 Şubat 2014 Saat: 16:00
GESO’da Necmi Kocaman İle Devam
GESO’da Necmi Kocaman İle Devam

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda düzenlenen genel kurula Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere, belediye başkan adayları, siyasiler, STK’ların temsilcileri katıldı.

 

Divan Başkanlığını Kocaeli Esnaf Odaları birliği Başkanı Kemal Kaya’nın yaptığı GESO genel kurulunda Musa Yurduseven, Kemal Erol, Neriman Kıvanç, Şermin Salman da katiplikleri üstlendi. GESO Başkanı Necmi Kocaman10 Mart 2010 tarihinde kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret gösterdiklerini anlattı, esnaf e sanatkarların menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapıldığını, çeşitli eğitim çalışmaları ve organizasyonun gerçekleştirildiğini aktardı. Kocaman, “Hizmet etmek bizi mutlu ediyor. 5 bin iş önlüğü phrojöesi, esnaf çocuğu öğrencilere burslar, kan bankası oluşturulması, vergi kaçağı ve seyyarla mücadele, mahalle temsilcilikleri oluşturma çabaları bizi daha da gayretlendirdi” dedi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu da, Necmi Kocaman ve ekibini kutladı, başarılar diledi. Karaosmanoğlu, plaketini Kocakan’ın elinden alırken, kendisi de Kocaeli’de Yılın Ahisi seçilen Vahap Kaya’ya plaketini verdi. Esnaf Odası’nın hukuk işlerini ücret almadan yürüten Av.Burak Şahin de plaketini Gölcük Belediye Başkanı Necmi Kocaman’ın elinden aldı.

Yaklaşık 1000 kişinin katılıp, tek liste için oy kullandığı seçim sonunda GESO’nun yeni dönem yönetimi şu isimlerden oluştu: Nevcmi Kocaman, Tuncay Yıldız, Çetin Balaban, Ömer Küçükateş, Suat Öztürk, Ahmet Kurt, Mehmet Bahar; Tevfik Yüce, Serdar Çankal.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat