Özdilek

Siyaset

Gebze’nin En renkli ismi, siyasi tercihini yaptı

Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın, Genel Başkanlığını Ali Babacanın yaptığı Demokrası ve Atılım Partisi DEVA ile siyasi tercihini yaptı.

23 Mart 2022 Saat: 12:46
Gebze’nin En renkli ismi, siyasi tercihini yaptı
Gebze’nin En renkli ismi, siyasi tercihini yaptı

Gebze’nin En renkli ismi, siyasi tercihini yaptı

Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın, Genel Başkanlığını Ali Babacanın yaptığı Demokrası ve Atılım Partisi  DEVA ile siyasete evet dedi.

DEVA Partisi Gebze ilçe başkanlığını ziyaret eden Gebzeli iş insani Ali Kemal Aydın, “Genel Başkanım Ali Babacanın Genel Başkanlığında DEVA Partisi çatısı altında bundan böyle siyasi çalışmalarım ve hizmetlerimle ülkeme ve bölge halkıma hizmet etmek istiyorum bu anlamda DEVA ailesi arasında bulunmaktan gurur duyuyorum” dedi.

İlk defa bir siyasi parti adı altında yaşamını ve çalışmalarını yürütecek Ali Kemal Aydın’ın üyelik işlemlerini Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş gerçekleştirdi. Gebze ilçe başkanlığında gerçekleşen imza törenine DEVA Partisi Kocaeli İl Başkan vekili Ensar Emir ve ilçe teşkilatı yönetimi tam kadro katıldı.

Deva Partisi ilçe başkanlığında gerçekleşen üyelik işlemleri sonrası DEVA’lı Ali Kemal Aydın’a parti rozetini ilçe başkanı Av. Kemal Memiş Taktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat